11.1 C
Ljubljana
četrtek, 30 maja, 2024

(VIDEO) Poglejte, kaj počnejo koalicijski poslanci: Malo spijo, malo si vrtajo po nosu …

Piše: Ana Horvat (Nova24tv.si)

Slovenija se utaplja v vsesplošni krizi. Zdravstveni sistem razpada, nepremišljeni ukrepi Golobove vlade terjajo svoj dolg, ki so in še bodo udarili davkoplačevalce po žepih, medtem ko ljudje, ki odločajo o vaši prihodnosti, na sejah v parlamentu spijo ali pa si vrtajo po nosu. Prav ste slišali. Tokratni prizori so samo dokaz več  v vrsti primerkov, ki jih uvaja slovenska levica na politično prizorišče.

Ljudje so še kar brez osebnega zdravnika, vse se draži, pred nami so še višje obdavčitve, medtem ko Golobova vlada proslavlja ustvarjanje novih ministrstev in nove potencialne zaposlitve na novih delovnih mestih. Vse to za vaš denar. Slovenija drvi v propad, medtem ko si ljudje, ki o tem odločajo, v parlamentu vrtajo po nosu, kot je to počel Martin Premk iz Gibanja Svoboda, ali prespijo seje po prekrokani noči, kot je to že počel in še počne propadli komedijant in poslanec SD Jonas Žnidaršič.

Na Twitterju je zaokrožil posnetek z ene od parlamentarnih sej, kjer je med prisotnimi tudi poslanec Gibanja Svoboda Martin Premk, ki ga Golob očitno ni spustil na malico. Ta si je namreč med sejo navdušeno vrtal po nosu, kar sledi, si poglejte sami.

 

Ni treba posebej poudariti, da je to izredno neokusno, kot je bilo tudi, ko je to počel še drugi član Gibanja Svoboda Lenart Žavbi. Še več, smrkelj je dal celo v usta. Obakrat je prizor sprožil zgražanje, medtem ko so se mnogi na Twitterju spraševali, ali jih predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič ni hotela spustiti na malico in so se morali znajti drugače.

 

 

In medtem ko si eni vrtajo po nosu, drugi spijo. Govorimo o poslancu SD Jonasu Žnidaršiču, čigar glavna skrb je bila že ob nastopu poslanske pozicije jutranje vstajanje, češ da tega ni vajen. Da ima poslanec Socialnih demokratov s tem res težave, smo dobili novo potrditev že pred nekaj meseci na seji Odbora za kulturo, ko  se je  dobesedno privlekel do mize, videti je bil popolnoma nezainteresiran, dajal pa je očiten vtis, da se mu niti ne sanja, zakaj je tam. No, takrat je vsaj ostal buden, tokrat pa mu to ni uspelo, saj je med sejo kar zaspal.

Jonas Žnidaršič je med sejo kar zaspal. (Foto: posnetek zaslona)

Dejstvo, da v parlamentu sedijo tovrstni ljudje, je tudi eden od razlogov, da je Slovenija tam, kjer je – na robu prepada. Ljudje, ki bi morali izpolnjevati svoje obljube o “boljši Sloveniji”, kot so o tem predavali pred volitvami, zdaj sedijo v parlamentu in dremajo ali se obnašajo kot petletniki. Vse to pa na vaš račun.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine