4.9 C
Ljubljana
sreda, 1 februarja, 2023

(VIDEO) Poglejte grožnje socialista Timmermansa: Evropa bo “raznolika” ali pa ne bo več dolgo prostor miru in svobode!

Frans Timmermans ni kdorkoli. Je podpredsednik Evropske komisije, v prihodnjem sklicu pa se poteguje celo za mesto predsednika Evropske komisije. Zato so njegove izjave toliko bolj na očeh javnosti. V poskusih discipliniranja Poljske in Madžarske je prav Timmermans opravil umazano delo v ideološki bitki z evropskimi vladami, ki po njegovem mnenju “spodkopavajo demokracijo in pravno državo”. Madžarskega premierja Viktorja Orbána je skušal disciplinirati zaradi Georgea Sorosa, poljsko vlado pa zaradi vzpostavljanja reda v pravosodju. Nedavno pa si je privoščil še en hud izpad z zagovarjanjem multi-kulti Evrope. Po njegovo bo Evropa “raznolika”, ali pa nam grozi vojna!

 

Frans Timmermans:”V nekaterih delih Evrope se kulturna raznolikost razume kot grožnja. Raznolikost prihaja z izzivi, toda ta ista raznolikost je hkrati tudi usoda naše civilizacije. Tudi v najbolj odmaknjenih delih sveta v prihodnje ne bo naroda, ki bi mogel ubežati izzivu raznolikosti, ki je osnovno vodilo civilizacije. Tisti politiki, ki svojim volivcem prodajajo vizijo skupnosti, ki jo sestavljajo izključno pripadniki ene kulture, slikajo prihodnost, ki temelji na preteklosti, ki nikoli ni zares obstajala, zato tudi takšne prihodnosti nikoli ne bo.”

“Evropa bo raznolika, kakor so raznoliki tudi ostali deli sveta. Edino vprašanje je, kako bomo to raznolikost sprejeli in se z njo soočili. Zagotavljam vam, da so naše vrednote glavno vodilo, kako uveljaviti to raznolikost. Ne smemo pristati na razlago, da naše vrednote zavračajo kulturno raznolikost. To bi uničilo našo civilizacijo. Če tega ne bomo razumeli, resnično verjamem, da Evrope, kakršno smo gradili, ne bo več, Evropa ne bo več dolgo prostor miru in svobode,” je dejal bodoči predsednik Evropske komisije – v primeru, če na volitvah zmagajo socialisti.

Bogata evropska radikalna ‘jet-set’ levica, kamor spada tudi socialist Timmermans, nam dopoveduje, da je Evropa krščanske kulture in nacionalnih držav preteklost. Dolžnost vseh volivcev, ki cenimo evropsko civilizacijo in našo kulturo, pa je, da bodo po 26. maju nestrpneži in zatiralci svobode in miru, kakršen je tudi Timmermans, preteklost.
 
Video si lahko ogledate TUKAJ.
 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine