-1.3 C
Ljubljana
sreda, 19 januarja, 2022

(VIDEO) Osupljiv nov dokumentarni film, v katerem žvižgač razkriva grozljiva dejstva, kako in zakaj Katar po Evropi (tudi v Ljubljani) financira gradnjo džamij in islamskih centrov

Dva meseca nazaj je francosko-nemška televizijska postaja ARTE predvaja predvajala osupljiv dokumentarni film, ki je razkril načrte Katarja za islamizacijo Evrope. Vpletene so skoraj vse vplivne katarske družine, tudi družina Al Thani, ki je sofinancirala džamijo v Ljubljani.

91-minutni film z naslovom Katarjeva vojna za vpliv islama v Evropi, o katerem medijski mainstream molči, temelji na knjigi z naslovom Katarski papirji: Kako država Financira islam v Franciji in Evropi. Avtorja sta francoska preiskovalna novinarja George Malbrunot in Christian Chesnot.

V ozadju je islamska dobrodelna organizacija s sedežem v Dohi. Ustanovljena je bila leta 1992m njen prvotni namen je bil pomagati muslimanskim sirotam iz sovjetsko-afganistanske vojne. Ampak to je bila samo krinka. Njena glavna naloga je vzpostavitev mreže islamskih centrov, džamij, knjižnic in think tankov po vsem svetu, še posebej v Evropi. To ne preseneča. Leto dni po nastanku, dolgo preden sta oba francoska avtorja začela delati na katarski trilogiji, je Osama Bin Laden katarsko dobrodelnost označil za »eno od številnih organizacij, ki so bile uporabljene za financiranje prekomorskih operacij Al Kaide«.

Glede na povsem na novo razkrite dokumente, ki sta jih avtorja dobila od žvižgača v »dobrodelni« organizaciji, je bilo od 140 projektov, ki so bili financirani v Evropi, vsaj 90 odstotkov takih, ki so neposredno povezani z Muslimansko bratovščino, ki je povezana s terorizmom.

Vsi ti projekti so namenjeni ustvarjanju islamističnega inkubatorja za evropske muslimane. Zanje skrbijo od rojstva do smrti, v ozadju je muslimanska vzgoja. S tem se preprečuje integracija. Celo več. Vse te džamije, molilnice in drugi islamski centri so namenjeni spreminjanju načina življenja na mikrolokacijah. Tako so denimo v Veliki Britaniji financirali gradnjo džamije v kraju, ki ima samo 400 prebivalcev. Računajo, da se bodo domačini izselili in da bo kraj postal izključno muslimanski.

V te centre, kakršen bo denimo v Ljubljani, Katar pošilja najbolj ekstremistične pridigarje, ki imajo med drugim tudi nalogo, da rekrutirajo mlade muslimane za teroristične akcije ali pa da nadzorujejo okolico džamij in islamskih centrov, da se ljudje (tudi domačini) obnašajo, kot to veleva šeriatsko pravo.

Napovednik si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine