-0.2 C
Ljubljana
torek, 30 novembra, 2021

(VIDEO) Okultna anticepilska skupina, ki je vdrla v studio RTV, je celotno dogajanje posnela! Pripeljali so celo otroka in grozili policistom

Piše: Sara Kovač (Nova24tv)

Poročali smo že, da je včeraj zvečer skupina anticepilcev vdrla v prostore RTV in zahtevali, da se jih predvaja v živo. Spomnimo, da to ni njihov prvi vdor, vdirali so že v cepilne centre in zastraševali ljudi, ki so se želeli cepiti, prav tako so nadlegovali zdravstveno osebje. Gre za Gibanje OPS (Osveščeni prebivalci Slovenije), ki širijo teorije zarote, v opisu svojega gibanja so zapisali, da se ukvarjajo tudi z okultizmom. V prostore RTV so, čeprav so vedeli, da bodo nasilno odstranjeni, pripeljali celo otroka. 

Iz posnetka na njihovi FB strani je razvidno, da niso želeli mirno zapustiti prostore RTV in so pričakovali, da jih bodo nasilno odpeljali ven. “Vsi se bomo ulegli na tla in se prijeli eden za drugega” se sliši iz ozadja videoposnetka, ki so ga objavili sami. Policiste so zmerjali, da so izdajalci slovenskega naroda in jim grozili z besedami “kako se pišeš, če si upaš povedati”“treba se bo odločit fantje”“čelade dol”, poleg tega pa so se norčevali in smejali besedam policista, ki jim je na miren način želel dopovedati, da tam ne smejo biti.

Gibanje OPS je namreč gibanje, ki se ukvarja z alternativnim zdravljenjem in okultnostjo, kot so sami zapisali pod opis gibanja. Že mesece strašijo pred stavbo RTV in širijo teorije zarote, da želi vlada napolniti bolnišnice in zastrupiti ljudi. Želijo dokazati, da virusa sploh ni in da želi vlada čipirati ljudi. Ko so jih policisti mirno poslušali nekaj minut so jim dejali, da morajo zapustiti prostore, a so se uprli, se drli, jokali, naredili pravi show za ljudi. Policisti so jim ponovno dali možnost, da gredo sami, a so rekli odločno “ne” in jih ponovno zmerjali z roboti in ostalimi nesmisli.

Na dogodek se je odzval tudi notranji minister Aleš Hojs, ki dejanje obsodil, a je opozoril, da je to plod tudi tega, kar generira Jenull, preboldski ravnatelj, pa tudi zadnja oddaja Tarče in opomnil, da je tudi zaradi tega potrebno zaostriti kazensko in zakonodajo o javnem redu. Tudi novinar Vinko Vasle se z njim strinja in sicer, da je neljubi dogodek tudi posledica njihovega poročanja: “Norčevali ste se iz hujših razmer pred parlamentom, pljuvače in kričače razglašali za svobodo zbiranja, ko se to vam zgodi, je pa to nekaj nesprejemljivega. To pač v tem smislu ni bil napad na medij. V medij so nekako prišli vaši…” 

Zadnje novice

Sorodne vsebine