18.8 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

(VIDEO) Oglejte si kako se je Zlatko s sredincem in vulgarnimi besedami znašal nad policisti, Hojsom in Pahorjem

Piše: Sara Kovač (Nova24tv)

“Rekel sem, da pridem na ta shod samo pozdravit. Gospodje, hvala lepa, ker delate sramoto celotni Sloveniji,” je le eden izmed “pozdravov”, ki jih je raper Zlatko Zlatan Čordić včeraj izrekel na protestnem shodu v podporo palestinskemu terorizmu. Svojo udeležbo na dogodku je namreč pojasnil s tem, da je prišel zgolj “pozdravit” ter tako znova prebil poden.  

“Borut Pahor molčeči, “fuc* off! A si slišal. Fuc* off! Pojdi “dam” pa bo mir!” In to, da pride s strani policaja, pfuj! Pa ti men ne zdej govorit o kulturi! Hojs, fuc* off tud teb, smrad! Vzemte mu status kulturnika! Obesi si ga tuki gor! Če čutiš to, kar ti jaz govorim, naredi mi samo eno uslugo: ko pridejo volitve, prosim te, oddaj svoj glas in bodi na strani pravice in bodi na strani svobodnih!” so podli, vulgarni besedni napadi, ki si jih je včeraj, na izgredu v podporo palestinskemu terorizmu, na katerem se je med drugim teptalo izraelsko zastavo, privoščil “politično nepristranski” hip hop izvajalec Zlatan Čordić – Zlatko.

A dejstvo je, da ima Zlatkov “pozdrav protestnega shoda” toliko skupnega s pozdravljanjem, kot ima palestinska teroristična organizacija Hamas skupnega z demokracijo. Mimogrede: Njeni podporniki so včeraj Slovence in njihove politike skušali podučiti glede tega, kakšna naj bi bila pri nas ljudovlada oziroma komu naj bi izražala podporo in komu ne. Ta je nenazadnje približno tako močna kot Zlatkovo “podučevanje” policistov, da “naj gredo domov in bo mir”. Gre za razmišljanje na nivoju, da je potrebno razpustiti vojsko pa bo mir pod soncem.

 

Svet je povsem iztiril: podporniki terorizma se gredo demokracijo, dediči revolucije, ki se klanjajo kipom klavcev leporečijo o človekovih svoboščinah, huligani pa postavljajo nove civilizacijske standarde omikanega vedenja ter izražanja. Če ta svet ne gre “v maloro”. Zlatku za naslednji rojstni dan (kadarkoli ga že ima) želimo obilo zdrave “kmečke” pameti in zajeten bonton. Včerajšnje eskapade pred parlamentom pa je komentiral tudi premier Janez Janša: “Si predstavljate, da skupina Slovencev s slovenskimi zastavami pleše polko v Ramali ali Teheranu in kriči čez Iransko vlado? Koliko bi jih preživelo? Težko nas bodo tile učili demokracije in strpnosti. Lahko gredo kar domov, pa še Jenula naj vzamejo za spremstvo. Ista olika.”

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine