7 C
Ljubljana
torek, 6 decembra, 2022

(VIDEO) Odgovorni urednik Demokracije dr. Metod Berlec: “Z branjem Demokracije prispevate k pluralnosti slovenskega medijskega prostora. Hvala Vam in Bog Vas blagoslovi!”

 

Piše: L. K. F.

 

Rodoljubje, močna narodna zavest, podpora Novi24TV in reviji Demokracija, ki se s svojim delom trdo borita v skrajno levičarki medijski krajini, so minulo soboto v Poljansko dolino, na Visoko, pripeljali slabih 4000 podpornikov iz vse Slovenije. Pester kulturni program, prijetno vzdušje in zelo povedni govori še danes odzvanjajo v srcih številnih, ki jim je iskreno mar za Slovenijo.

Glavni in odgovorni urednik revije Demokracija dr. Metod Berlec je obiskovalcem zelo povedno položil na srce: »Uredniška politika Demokracije je ves čas zavezana vrednotam slovenske pomladi, slovenske osamosvojitve, slovenstvu, demokraciji in evropski ter krščanski tradiciji!« Pri tem je ne kratko povzel zgodovinski razvoj časopisa Demokracije in poskuse tranzicijske levice, da ga utiša, dejal je, da duhovne, miselne in vsebinske korenine sedanje Demokracije segajo v pomlad 1947. Po nekaj premorih v obliki revije izhaja že 26 let.

»Zavezani smo svobodi, v pravem pomeni te besede! In ne takšni svobodi, kot jo imamo sedaj in si jo predstavljajo vladajoči! Zavezani smo resnici in pravici! V slovenski medijski prostor že vsa leta prinašamo zanimive vsebine, številne zamolčane teme in ekskluzivne zgodbe ter ogromno različnih intelektualnih razmislekov. V dobro Slovenije in nas vseh se bomo še naprej trudili, da bomo kot revija in spletni portal čim boljši! Naj na koncu samo še rečem: Vsem vam hvala za zaupanje! S tem ko ste naročnik Demokracije ali jo redno kupujete in berete, prispevate k pluralnosti slovenskega medijskega prostora! Hvala vam! In Bog vas blagoslovi!« je sklenil dr. Berlec.

Več lahko poslušate v videu ali preberet v novi reviji Demokracija:

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine