4.7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

(VIDEO) Neverjetno predrzno – islamisti svojo nasilno vero sedaj širijo celo po otroških vrtcih!

Islamisti v Nemčiji so se spustili še nižje in dokazali, da se džihad lahko izvaja tudi na mirnejši, a hkrati zelo neokusen način, saj so svojo nazadnjaško in nasilno vero začeli vsiljevati tudi po vrtcih.

 

Na Twitterju smo zasledili posnetek, na katerem je prikazano, kako islamski pedagogi in imami vsak dan pridno obiskujejo vrtec v nemškem Dusseldorfu in predavajo o svoji veri ter jo tako poskušajo čimbolj približati nič hudega slutečim otrokom. Uporabnik, ki je video objavil, se je pri tem vprašal, če v Savdski Arabiji obstaja vrtec, v katerega hodijo katoliški duhovniki predstavljat krščansko vero in prepevat gospel.

Kdaj bo Evropa spregledala?
Islamisti se iz dneva v dan trudijo, da bi po vsej Evropi razširili svojo nazadnjaško kulturo in nasilno vero. Če potegnemo črto pod vsemi dogodki, ki se v zadnjem času v Evropi dogajajo, jim to vedno bolj uspeva. Vprašanje je, kako dolgo bo Evropa še klečala pred islamom ter njihovim teroristom na stežaj odpirala vrata, z izjemo držav Višegrajske skupine in še nekaterih evropskih držav, ki se zavedajo svojih korenin in svojih prioritet ter navkljub novodobnim “turškim vpadom” ostajajo varne države.

Čeprav Evropa islamiste sprejema kot nekaj normalnega, jim zagotavlja vse potrebno za širjenje njihove vere ter jim odpira vsa vrata, pa je v državah Bližnjega vzhoda krščanstvo sopomenka za krivoverstvo in zlo, ki ga je potrebno iztrebiti. Kdo je tu nor?

Video si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine