13.1 C
Ljubljana
četrtek, 28 septembra, 2023

(VIDEO) Jenullov petkov politkolesariat se je tokrat v središču Ljubljane spravil na avtomobil televizijske hiše Nova24TV

Piše: P.M. (e-Maribor), P.T.

Levičarji so se tudi danes (kljub slabi epidemiološki sliki) spet zbrali v središču Ljubljane. Tokrat so “predavali” policistom.

S Trga republike so se odpravili na sprehod po središču Ljubljane. Je pa videti, da so se protesti dodobra izpeli, saj nore levičarske protestnike, ki ne vedo kaj je to demokracija in si dovolijo vse, kar jim pride pod rok. Tokat so jim šle v nos kadrovske menjave in političnim vmešavanjem v policijo, a zakaj niso protestiral proti tem tudi v času Marjana Šarca?

Dostop do vladne palače jim je tako preprečila policijska zapora Gregorčičeve ulice, nato so se odpravili do ministrstva za notranje zadeve, od tam pa nazaj pred državni zbor. Vmes pa so, nebodigatreba, našli tudi reportažni avto Nova24TV, katerega je Jaša Jenull, ne pozabimo, da je on sinček generalnega državnega tožilca, popackal s sprevrženimi nalepkami.

Policija ocenjuje, da se je na protestu zbralo okoli 250 ljudi. Policisti so na protestu ugotovili kršitev zakona o javnih zbiranjih, zato vodijo postopek proti organizatorju. Prav tako so zaznali kršitev iz pristojnosti drugega prekrškovnega organa, ki bo kršitvi obveščen, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine