5.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 11 decembra, 2023

(VIDEO) Grims: “Te volitve so zadnja priložnost za Evropo. Če se bo isti proces nadaljeval, Evrope ne bo več”

Piše: Ž. N. (Nova24TV.si)

“Te volitve so zadnja priložnost za Evropo. Če se bo isti proces nadaljeval ali celo stopnjeval nadaljnjih pet let, sem prepričan, da Evrope ne bo več. Ne samo, da je ne bomo spoznali, ampak je fizično ne bo več, ker se bo spremenila v nekaj, kar Evropa nikoli ni bila,” opozarja poslanec SDS Branko Grims in dodaja, da če Evropi odžagaš njene krščanske korenine, to ni več Evropa. Kot pravi, se je potrebno zavedati, pravo bogastvo Evrope predstavljajo njeni narodi, njihova identiteta, jezik, tradicija in kultura. 

V nedavni oddaji Intervju je beseda uvodoma tekla o sprejemu novele zakona o tujcih in noveli zakona o delovnih razmerjih po nujnem postopku, pri čemer je sklepčnost omogočila NSi. Po besedah poslanca Branka Grimsa gre pri obeh zakonih dobesedno za uničevanje Slovenije. Pri zakonu o delovnih razmerjih gre namreč za določeno vsiljevanje podjetnikom, ki ga ti ne sprejemajo, ki pomeni vmešavanje direktno v proces v podjetju. “To je nasprotno s cilji podjetništva. Tisti, ki je tak zakon pripravil in tak zakon vsiljuje samo, da nima pojma o podjetništvu, in da ga briga, kaj bo s slovenskim podjetništvom in slovensko ekonomijo, ki lahko edini na dolgi rok dajeta blaginjo slovenskim državljanom.” Poudarja pa, da je pri zakonu o tujcih stvar še hujša.

Iz zakona so vrgli že zadnji minimum zahtevanega znanja slovenščine, potem ko pridejo tujci v našo državo. Grims meni, da je to v državi, ki ima 2 milijona prebivalcem, popolnoma nesprejemljivo, identiteta naroda namreč temelji na jeziku. Jezik je namreč tisti, ki združuje narod, tvori narod, daje njegovo identiteto. V majhnem narodu, kot je slovenski, bi moral biti jezik po njegovo še toliko bolj zaščiten, oni gredo pa v popolnoma nasprotni smeri. “Vsako govorjenje o integraciji, o čemer levičarji tako radi govorijo, če hkrati črtaš znanje jezika, se izkaže kot čisto navadna laž in metanje peska v oči. Namesto da bi prišlo do integracije, jim je očitno cilj konflikt in dezintegracija.” Ker je slovenski narod po ustavi tisti, ki je konstitutivni element naše državnosti, s tem po besedah Grimsa uničujejo tudi državo Slovenijo kot celoto. Da se jim s tem nesprejemljivim ravnanjem tako mudi, po njegovo to kaže dvoje – da so popolnoma brezvestni in jih prav briga za Slovenijo in da se jim z umazanimi posli mudi, ker so znotraj sebe zašli v konflikte in dobesedno razpadajo pred očmi javnosti.

“Z vidika nekih normalnih demokratičnih standardov je nepredstavljivo, je destrukcija pravne države, je uničevanje slovenske prihodnosti,” je poslanec povedal v zvezi s priznanjem Goloba, da se je z ministrico pogovarjal o tem, da se policijo očisti “janšistov”. “Kaj se dogaja to vlado, razen da razpada, je zelo težko reči. Golob se je očitno zapletel v neke medsebojne spopade – v direkten spopad s tremi vplivnimi ženskami – z nekdanjo ministrico za notranje zadeve Tatjano Bobnar, predsednico Državnega zbora RS Urško Klakočar Zupančič, ki mu je formalno nadrejena kot druga najmočnejša v državi po ustavi (zahteval njen odstop, nato si je premislil), ven iz stranke pa je vrgel Mojco Pašek Šetinc.” Grims meni, da se bo s tem zapletel v direktni spopad z mediji in gospodom Kučanom, ki je še vedno v ozadju in je nesporen šef globoke države. Misli, da je jasno, kdo bo tukaj potegnil kratko. “Golobu, mislim, da ura na mizi že zelo glasno tiktaka. Če ima peščeno, pa mu tečejo zadnja zrnca in počasi padajo v prazno in on to ve.”

Vsak dan Golobove vlade je izgubljen dan za Slovenijo
Ker se na veliko špekulira glede potrebe o nastanku nove koalicije, je Grims spomnil, da so oni velikokrat ponujali roko sodelovanja, ko gre za posamezna vprašanja, kjer bi bil narodov konsenz samoumeven in bi bil v korist Sloveniji (vprašanje zunanje politike, vprašanja varnosti), a so bili vedno kategorično in s posmehom zavrnjeni. “Sej veste, kaj pravi slovenski pregovor: Kar si skuhal, pa popapaj. Dober tek želim gospodu Golobu in vsej njegovi skupini.” Meni, da bi bilo potrebno iti na volitve. “Vsak dan Golobove vlade, vsak dan te koalicije, je izgubljen dan za Slovenijo”. Po njegovo je tragikomično, da je isti Golob pred letom dni glede referenduma o vladi govoril, da potrebuje veliko vlado, da mu to omogoči učinkovito delo, danes pa govori v nasprotju z referendumsko odločitvijo, ki jo je sam izsilil, da torej vlada ni operativna, da jo je težko usklajevati. “Potrebno je prej pomisliti, ne pa potem. Golob, bi po njegovo lahko naredil samo eno dobro zgodovinsko potezo za Slovenijo, če bi takoj spokal in omogočil čim hitrejše predčasne volitve.”

Po povezovalnem obnašanju po ujmi se je premier pričel zopet spravljati nad Janšo. V zvezi s tem je Grims opozoril, da je za vse levičarje na svetu značilna metoda, ki se ji reče negativna propaganda. “Če imaš veliko medijsko premoč, oni jo seveda z osrednjimi imajo, lahko dejansko ustvariš tako vzdušje. Oni so na tem vzdušju prihajali na oblast.” Spomnil je namreč, da niso prišli na oblast s programom in ponujanjem boljše alternative, ampak vpitjem smrt, pozivanjem nasilju, kurjenjem po Ljubljani, poškodovali so več policistov itd. Podobno pa je mogoče videti drugod po svetu. “Netenje sovraštva, nestrpnosti je splošna metoda levičarjev. Sovražijo vse, tudi svoj narod. Najhujša oblika rasizma je sovražiti svoj narod. Sovražijo jezik, identiteto, sovražijo, sovražijo v bistvu same sebe, s prstom pa kažejo na druge.” Ljudje jim po besedah Grimsa upravičeno obračajo hrbet, ker pričakujejo neka dejanja. Po mnenju Grimsa bi lahko speljali določene res zahtevne spremembe, reforme, ampak so se eno leto ukvarjal z rušenjem vsega pozitivnega, kar je naredila prejšnja vlada. Ukvarjajo se z zapravljanjem, denar v Bruslju je namreč izpogajal Janša, ni pa ga prinesla štorklja. Zapletli so se v medsebojne spopade, znotraj so zablokirani, nimajo več take podpore v javnosti, in ne bodo naredili nič. “Edino, kar je ta vlada naredila, bo naredila, je nepopravljiva škoda. Ta vlada je naredila samo škodo za Slovenijo”.

Ni višje davčne olajšave, naše plače so efektivno nižje, inflacija je visoka, pokojnine se ne usklajujejo, gospodarstvo gre na slabše, priča smo masovnim migracijam. V zvezi z varnostjo, ki je ena in nedeljiva, je Grims spomnil, da je vseskozi opozarjal, da ima Slovenija kvaliteto, ki je bil svetovni unikum. Bili smo namreč dejansko najvarnejša država sveta. “Zaradi levičarjev, vlade Roberta Goloba, to očitno nismo več. Pred leti je prišlo do umora policista (Damirja Golobiča) s strani nemškega državljana islamskega porekla iz Afganistana. V zadnjem času prihaja do posilstev. Tisti, ki so to povzročili, bi morali za to odgovarjati politično in kazensko,” je prepričan.

Foto: Nova24TV

Te volitve zadnja priložnost za Evropo
To, kar je k nam pljusknilo, je samo tisto, kar smo po njegovih besedah leta opazovali na Švedskem, v Franciji in Nemčiji. Zaščita meja po mnenju poslanca sedaj ne zadostuje, potrebna bi bila namreč remigracija (da se jih nažene nazaj in ugotovi, kdo zlorablja pravni red, socialo). “Nato nastopi vprašanje odgovornosti.” Evropske volitve bodo po njegovih besedah pomembne, potreben je namreč premik v desno, in da se tja pošlje tiste, ki so s svojim delovanjem ves čas dokazali, da se zavedajo nevarnosti multikulturalizma in ostalih oblik kulturnega marksizma. “Samo na ta način bo prišlo do premika. Tega se ne sme pomesti pod preprogo,” opozarja in dodaja, da so te volitve zadnja priložnost za Evropo. “Če se bo isti proces nadaljeval ali celo stopnjeval nadaljnjih pet let, sem prepričan, da Evrope ne bo več. Ne samo, da je ne bomo spoznali, ampak je fizično ne bo več, ker se bo spremenila v nekaj, kar Evropa nikoli ni bila.”

Če po besedah Grimsa Evropi odžagaš njene krščanske korenine, to ni več Evropa. “Zavedati se je potrebno, da pravo bogastvo Evrope predstavljajo njeni narodi, njihova identiteta, jezik, tradicija, kultura. Potrebno se je nehati ukvarjati z lažnivo eko politiko, ki je toliko zelena, kolikor so zeleni dolarski bankovci, in ki duši razvojni potencial, primerjalne prednosti Evrope. Treba je poskrbeti za varnost in ustvariti okolje, ki bo ženski, materi, otrokom, družini, očetovstvu, materinstvu naklonjeno, da bo več otrok evropskih narodov.”

“Od Marxa naprej prvi cilj napada levičarjev je bila vedno cerkev in vera. Levičarje financirajo globalisti, so sluge kapitala, se ne zavedajo ali se nočejo zavedati. Vsi najbogatejši in najboljše plačani so levičarji, ker špekulirajo,” je opozoril in dodal, da špekulativni kapital ubija podjetništvo. A, kot pravi, jim je cilj uničiti srednje in malo podjetništvo, da naredijo čim več ljudi odvisnih od države.

Dotaknila sta se tudi zgroženih odzivov v zvezi s pozivom Janše, naj se ljudje zaščitijo legalno. “Levičarji ponorijo, ker hočejo imeti monopol nad orožjem, monopol nad silo, monopol nad pouličnim nasilništvom. Levi fašizem je edina oblika fašizma, ki obstaja. Nacizem, fašizem sta namreč derivata socializma. Zaradi tega ponorijo, če jim nekdo samo omeni pravico do samoobrambe,” je izpostavil in dodal, da je zanj afera, kakšne so sploh reakcije. Grims je poudaril, da je pravica do samoobrambe temeljna človekova pravica, ki je neodtujljiva po naravnem pravu. “Je nad vsemi zapisanimi akti, od ustave do ne vem česa. Vsakdo ima pravico zaščiti svoje življenje, osebno integriteto in seveda osebno integriteto, življenje svojih najbližjih. Kam so levičarji pripeljali Slovenijo, žal tudi celoten zahodni svet, da se danes nekdo, ki je napaden, boji braniti, ker bo obsojen,” je opozoril in dodal, da je to potrebno spremeniti. Na Švedskem je bila denimo obsojena ženska, ki se je poskusa posilstva ubranila s solzivcem. “Z vso odgovornostjo trdim, da je potrebno pripeljati do okoliščin, ko bo popolnoma samoumevno, da se imaš pravico braniti v kateremkoli primeru in z dovolj učinkovito obrambo, da se te bo tisti, ki te napade, bal napasti, ne da se ti bojiš braniti, da ne bi bil na koncu obsojen in prikazan kot kriminalec.”

Foto: Nova24TV

Brezpogojno je potrebno ustaviti vse ilegalne migracije
Za konec je beseda tekla o aktualnem dogajanju na Bližnjem vzhodu. Grims je spomnil, da je Hamas totalitaren režim. Nekoč so sicer prišli na oblast z volitvami, a nato so pobili preostale ali so jih na nek drug način onemogočili ali izgnali. “Od takrat so neomejena totalitarna oblast. Vsaka pomoč, ki gre v Gazo, konča v rokah Hamasa. Hamas jo uporablja za svojo promocijo, če je denar, gre direkt v žepe Hamasa, če pa je materialna pomoč, se deli in v očeh ljudi je Hamas tisti, ki jim pomaga.” Kot je poudaril, je Hamas tisti, ki zlorablja Palestince, jih uporablja kot živi ščit  za uporabljanje svojih ciljev. Kot pravi, bodo ljudem obrnili hrbet, ko se ne bodo mogli več zadrževati vojaškega udara Izraela. Rezultat bo po njegovo tak, da bodo Hamasovci prvi, ki bodo prišli v Evropo. “Ogromno jih je že tukaj. Se vidi to na podlagi demonstracij.”

Grims meni, da bi bilo potrebno najti način za učinkovito sožitje. “Dokler je tam Hamas je to nemogoče, zato je potrebno odstraniti te sile.” Ob tem je opozoril, da Bližnji vzhod nikoli v zgodovini ni bil tako blizu točke, ko bi dejansko dosegli normalizacijo odnosov. Zaradi tega se je kot pravi zgodil neverjetno okruten napad, ugrabitev, da bi prekinili proces, ki bi pripeljal bi, da bi Savdska Arabija kot voditeljica arabskega sveta z Izraelom ustvarila diplomatske odnose, podpisale bi se pogodbe.

Hamasovsi se bodo po besedah Grimsa združili s tem, kar je že tukaj, in s tem bodo vojno od tam prinesli na naša tla. “Če uvažaš ljudi, ki so iz tistega območja, s tem uvažaš tuje vojske in tuje vojne na naša tla.” Kot pravi, bodo na koncu umirali nedolžni Evropejci, ki so gostoljubno in lahkomiselno vsem odpirali vrata. “Brezpogojno je potrebno ustaviti vse ilegalne migracije. Nobena solidarnost ni to, da se ilegalne migrante razporeja, edina prava solidarnost je remigracija.” Opozoril je, da pol milijona ljudi, ki jim policisti pravijo duhovi, blodi po Evropi, imajo veljavne odločbe o izgonu ali nikjer niso bili zavedeni. “To je idealen kotel, iz katerega zajemajo kriminalci vseh vrst, teroristi. Gre za hudo nevarnost za celotno Evropo. Potrebno je ukrepati takoj, da se tiste pošlje tja, od koder so prišli, in uveljavi odgovornost za sedanjo katastrofalno stanje,” je zaključil.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine