17.3 C
Ljubljana
sobota, 15 maja, 2021

(VIDEO+EKSKLUZIVNO) Premier Šarec priznal, da se pozna s kasnejšo agentko Sove N. H.: “Poznam jo že dolgo nazaj …”

Gospod Šarec poznate osebno N. H. in kako to, da je dobila službo na SOVI,” se je glasilo vprašanje novinarke Nova24TV Marjance Scheicher, na katero je premier Šarec odgovoril, da je službo dobila, ker se je prijavila in nato je šlo vse po postopkih. Nato pa na vprašanje, ali jo pozna osebno, odgovori jecljajoče: “Poznam jo že dolgo nazaj, že dolgo pa se nisva srečala …”

 

Marjan Šarec se je danes na Facebooku odzval na očitke in zanikal, da ima ljubimko N.H. in da je posredoval pri njeni zaposlitvi v Sovi. Danes pa je, sicer nervozno, le stežka priznal, da jo pozna že dolgo nazaj in da je že zelo dolgo ni videl. Od kje jo pozna ni znano, saj je “zanikal”, da je bila zaposlena na občini Kamnik.

Poročali smo že namreč, da naj bi predsednik vlade Marjan Šarec in njegov državni sekretar za nacionalno varnost Damir Črnčec zlorabila svoj položaj, in sicer tako, da je direktor Sove Rajko Kozmelj na Sovi zaposlil bivšo uslužbenko Občine Kamnik, ki naj bi bila tudi zaupnica premierja Marjana Šarca.

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine