8.4 C
Ljubljana
petek, 1 marca, 2024

(VIDEO) Dr. Boštjan M. Zupančič o požaru v pariški katedrali: “Jasno je, da je prišlo do požiga. Gre za agresivnost zoper nekoga, ki ti je naredil dobro. To ni duševno zdravo.”

Ko je v torek zgorela notredamska katedrala v Parizu, so bili mnogi šokirani in pretreseni. Katoliki po vsem svetu žalujejo zaradi uničenja simbola krščanstva v Franciji. Zgolj naiven človek bi lahko verjel, da je požar kot po naključju izbruhnil zaradi obnovitvenih del na začetku velikega tedna, ki je uvod v veliko noč, največji krščanski praznik. Ne gre tudi spregledati dejstva, da je v zadnjih dveh letih v Franciji in Belgiji prišlo do porasta napadov na katoliške cerkve. Dolgoletni sodnik na Evropskem sodišču za človekove pravice in nekdanji ustavni sodnik dr. Boštjan M. Zupančič zagovarja prepričanje, da je v resnici prišlo do požiga.

 

Boštjan M. Zupančič je v oddaji Tema dneva z voditeljico Marjanco Scheicher glede požara izpostavil, da se je ogenj v katedrali pojavil hkrati na dveh koncih. “Na vsem tem ostrešju ni bilo nobene električne napeljave, videli pa smo lahko tudi gospoda, ki se sprehaja gor in dol po enem od stolpov. Skratka, jasno je, da je prišlo do požiga. Kot lahko vidimo, gre za peti ali šesti zaporedni požigalni napad na cerkev, med katerimi je bila med zadnjimi cerkev Saint-Sulpice v 6. okrožju v Parizu.”

Neokusne izjave, ki so jih nekateri izrekli ob tem, ko so ognjeni zublji požirali dele notredamske katedrale, so po besedah Zupančiča podobne izjavam, ki so bile v New Yorku izrečene v času terorističnih napadov na WTC 11. septembra 2001. “Na nasprotni strani New Yorka je New Jersey in tudi tam so snemali Arabce, kako so se ob napadu veselili in skakali. Če hoče kdo psihološko razumeti, kaj se dogaja, naj si od Vladimirja Bartola prebere roman Alamut.” Ob tem je Zupančič izpostavil, da zagovarja teorijo, da imamo tukaj opraviti s populacijo, ki je bila 14 stoletij v incestu.

Akumulirajo se recesivni geni
“Arabci se morajo po Mohamedu poročati s svojimi sestričnami oziroma bratranci, in to je incest. Tukaj se akumulirajo recesivni geni, tudi Izrael je na enem izmed svojih blogov objavil, da imate populacijo, ki je od tega čisto prizadeta. Če ste vi z avtom na cesti, potem se zavedate, da je vaša ogroženost na cesti manjša, ker se vsakdo boji, da bi se tudi njemu kaj zgodilo. Če pa imate vi nekega mladega Arabca ali Arabko, ki se opasa z dinamitom in sebe požene v zrak zaradi neke ‘ideje’ ali vere, potem je to situacija, ki je abnormalna. Instinkt za življenje je namreč najbolj temeljni človekov instinkt.” Po prepričanju Zupančiča imamo opravka s populacijo, ki je globoko prizadeta. “Osebno poznam zdravnike v Strasbourgu, ki so delali na raznih oddelkih, kjer je teh deformiranih otrok, ki se rodijo v teh incestoidnih zvezah, ogromno. Ampak o tem se ne govori, ker je to tabu.”

Vse je bilo načrtovano zaradi maksimalnega medijskega učinka
Zupančič je prepričan, da ni nikakršno naključje, da je zagorelo tik pred veliko nočjo, in da je bilo vse planirano. “V bližini katedrale so pred leti našli celo avtomobil z bombami, ob tem pa so govorili, da je šlo le za neko predigro in eksperiment. Nikakor ne gre za naključje, saj so s to izbiro časovnega okvira poskrbeli za maksimalni medijski učinek. Če je jasno, da je bil požar podtaknjen na dveh koncih, potem je jasno, da je bil požar podtaknjen. Za razumevanje tega tako ni potreben niti posnetek človeka, ki se je med gašenjem sprehajal po enem izmed stolpov.” Po prepričanju Zupančiča francoski mediji od prvega do zadnjega s poročanjem o tem, da je do požara prišlo zaradi obnovitvenih del, zadevo relativizirajo in jo minimalizirajo. Vse zavoljo neke podkupljene politične korektnosti. “Enostavno ne govorijo po resnici in pravici. in to se pojavlja že ves čas. Moj komentar na ta požig je bil, da v tej situaciji postaja vse bolj očitno, da nekateri ljudje govorijo resnico in iščejo resnico, drugi pa potvarjajo, manipulirajo, falsificirajo itd. 99 odstotkov francoskih medijev, ki so propagirali Emmanuela Macrona, je v tej drugi skupini,” je prepričan Zupančič.

Prebivalstvo iz nekdanjih kolonij predstavlja težavo
Po besedah Zupančiča ima Francija probleme zaradi prebivalstva iz nekdanjih kolonij (Alžirija, Maroko), saj se velika večina nikoli ne asimilira. “Nekateri asimilacije niso zmožni, kot sem že prej omenil, nekateri pa so fanatično religiozno nastrojeni. Namesto da bi bili hvaležni Franciji, reagirajo izrazito nehvaležno. Gre za agresivnost zoper nekoga, ki ti je naredil dobro. To ni duševno zdravo.” 

Katedrala je preživela 80 kraljev, 2 cesarja, 5 republik, pred našimi očmi pa izginja 850 let kulture. Slovenija je po besedah Zupančiča daleč od Francije, namreč, v Franciji je 8 milijonov muslimanov, neintegriranih pa verjetno še več. En tak incident, ki se je zgodil na fasadi Svete Ane nad Podpečjo, je glasno opozorilo, kar se bo dogajalo tudi tukaj, če bodo prevladale globalistične sile, katerih očiten namen je raznorodovanje, z drugo besedo eksplozija evropske nacionalne istovetnosti (francoske, slovenske, nemške, švedske, angleške itd.). To je nekomu v interesu. Več o oskrunitvi omenjene slovenske cerkvice preberite TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine