14.7 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

(VIDEO) Bravo, gospod Prus! Tako se govori! »Ta minister ni vreden en cent, niti njegova plača ne bi smela biti en cent,« pravi ministru Poklukarju in obljublja, da bo za obrambo pred migranti kupil orožje, če bo treba na črnem trgu

Včeraj smo poročali (TUKAJ), da so ilegalni migranti z dvorišča stanovanjske hiše v Krmačini odtujil kombinirano vozilo.

Televizija Planet TV je poročala, da so kombi ukrakli vinogradniku Jožetu Prusu, ki je bil ob tem upravičeno jezen na notranjega ministra Boštjana Poklukarja.

Takole je povedal za omenjeno televizijo:

»Ta minister ni vreden en cent, niti njegova plača ne bi smela biti en cent. In tisti, ki so v vladi, ne bi smeli dobiti en cen plače, nesposobneži.«

Ker so policisti v kombiju bežeče ilegalce ujeli šele s pomočjo stingerja – sredstva za prisilno ustavljanje motornih vozil, je bilo vozilo poškodovano. Kar je gospoda Prusa dodatno ujezilo, saj bo imel stroške.

»In bom račun poslal ministru, direktno na dom. In ima, da mi to poravna. Me ne briga! Me ne briga! Če se je včeraj hvalil v Črnomlju, da je vse v redu, da štima in tako dalje,« je povedal in dodal, da si bo za obrambo pred vse bolj nasilnimi ilegalnimi migranti nabavil orožje. Če ne bo zanj dobil dovoljenja, da bo kupil na črnem trgu.

Rečemo lahko samo: Bravo, gospod Prus! Tako se govori!

Video si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine