1.5 C
Ljubljana
petek, 19 aprila, 2024

(VIDEO) Arogantna Urška Klakočar Zupančič nagnala upokojence iz Državnega zbora!

Piše: E-Maribor

Danes v Državnem zboru poteka seja o zakonu za upokojence, ki so ga pripravili v Inštitutu 1. oktober in bi moral biti obravnavan že v letu 2023. Sejo spremlja tudi veliko število upokojencev na balkonu Državnega zbora.

“Danes je po skoraj enem letu zafrkancij s strani Urške Klakočar Zupančič, končno na dnevnem redu zakon, ki smo ga pripravili v društvu “Inštitut 1. oktober” in ljudski iniciativi “Glas upokojencev” in za katerega ste pred pol leta prizadevni in pridni upokojeni državljani sami odšli na Upravne enote overit podpis! V treh tednih smo zbrali 10.180 podpisov, rekordno v tako kratkem času.

Prisegel sem, skupaj s kolegi v društvu, da se bomo borili za pokojnine in življenje starejših do konca! OBLJUBO OBNAVLJAM, sam ne potrebujem ničesar, za vas pa je vredno delati dobro!!

Prosim za finančno podporo, veliko računov kongresa in shodov je še odprtih, žal nismo kovači denarja, kot nekateri, niti ne posamezniki vlade, ki plenijo vaš denar,” je zapisal Pavel Rupar.

A tudi pri tej seji državnega zbora se je zapletlo. Po tem, ko je svoje mnenje podala poslanka SDS Karmen Furman, ji je skupina upokojencev, zbrana na balkonu državnega zbora, zaploskala. A je Urška Klakočar Zupančič s svojo aroganco, zagrozila, da bo upokojence poslala iz dvorane.

Če slučajno propade Svoboda, naj Urška ne skrbi. Zagotovo bi jo v službo vzeli v Severni Koreji? Take predsednice se nebi sramoval niti Kim Džong Un?

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine