21.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 8 avgusta, 2022

(VIDEO) Agresivna anticepilka Jelena sedaj s terorjem nad učitelje osnovne šole!

Piše: Sara Kovač (Nova24tv)

“Prosim, da odidete in zapustite območje šole,” je ravnateljica Irena Krašna Kodele morala posredovati proti agresivni proticepilki Jeleni Vidović Bjelkić, ki se je tokrat spravila nad zaposlene osnovne šole Danila Lokarja v Ajdovščini. 

Anticepilka Jelena Vidović Bjelkić iz Ajdovščine se sodeč po objavah, ki jih objavlja na svojem Facebooku, serisjko spravlja na zaposlene v trgovinskih centrih, gostilnah, restavracijah in bencinskih črpalkah in jih obtožuje, kako naj bi izvajali genocid nad prebivalstvom.

Tokrat se je lotila zaposlenih na osnovni šoli Danila Lokarja v Ajdovščini, ker je že meseca marca poslala opomin pred kazensko ovadbo, ker morajo učenci nositi maske. Sedaj je terorizirala ravnateljico in učitelje, ker še vedno spoštujejo ukrepe in učenci nosijo maske. Po njeno so maske protiustavne, nad otroci pa se dogaja zločin, zaradi česar je napovedala kazensko ovadbo učiteljev.

Ob naslednjem stiku pokličite policijo
Vidovićeva je celo vstopila v šolo in nadlegovala osebje šole, pri tem pa ni upoštevala navodila vodstva šole, naj se odstrani. “Nimate mi pravice prepovedati, to je javni prostor,” je stalno ponavljala. Nadlegovanje je trajalo več kot pol ure, nato pa je k sreči odnehala. Vsem, ki se boste v prihodnje srečali z omenjeno gospo, pa raje takoj pokličite policijo in si prihranite živce ter dragocen čas.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine