4.9 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

“Velika zamenjava”, ki jo lahko ustavite na evropskih volitvah!

Plodovit francoski pisec Renaud Camus je leta 2008, na obzorju velikih kulturnih sprememb v Franciji, izdal knjigo La Grande Deculturacion, leta 2011 pa še delo Le Grand Replacement – Velika zamenjava, v kateri je z istim izrazom “velika zamenjava” opisal migracijsko politiko Francije, ki bo v času nekaj generacij popolnoma spremenila podobo Francije, kakor jo poznamo. Velika zamenjava predstavlja nadomestitev, zamenjavo francoskega prebivalstva s prišleki francoskih kolonij, Afrike in Bližnjega Vzhoda. Posamezna francoska mesta in njihovi predeli so v tem trenutku že pod popolno kontrolo muslimanskih priseljencev, v njih velja šeriatsko pravo, domačini pa se takšnih predelov izogibajo v velikem loku, zanje so to no-go cone.

Podobno ali še bolj dramatično stanje zasledimo v drugih evropskih državah: Nizozemska beleži dramatično upadanje domačega prebivalstva v vseh večjih mestih, v Amsterdamu je po raziskavah demografov le še tretjina domačega prebivalstva. Nič drugače ni v Belgiji in Angliji ter njunih večjih mestih. Tudi Nemčija postaja z nekaj milijoni legalnih ter skoraj dvema milijonoma ilegalnih migrantov vse bolj odtujena nemškemu ljudstvu, ki ga je vladavina Angele Merkel spremenila v molzno kravo, ki pomemben del svojih prihodkov neprostovoljno namenja dragi, neučinkoviti in nevarni migracijski “Willkommen” politiki.

Evropske volitve bodo usodne za vprašanje odnosa do ilegalnih migracij
V novem sklicu Evropskega parlamenta bo vprašanje ilegalnih migracij zagotovo v ospredju, pred evropsko javnostjo pa se ga že v tem trenutku zaradi vedno večjega nezadovoljstva nad odnosom dela evropske politike tako do legalnih kot ilegalnih migracij ne bo več dalo prikrivati. Lanskega avgusta sem pisec teh vrstic dobil grozilno pismo Mirovnega inštituta in Društva novinarjev Slovenije, njihovo “častno razsodišče” me je na pobudo “mirovnikov” obtožilo kršenja poklicnih etičnih standardov.

In kaj tako groznega sem zagrešil? Po mojem mnenju jih je zmotila le resnica, o kateri sem pisal. Pri tem so mi pritrdili tudi ugledni mnenjski in politični voditelji v svojih izjavah. In kaj pohujšljivega sem zapisal? Kot povedano, le resnico.

Velika zamenjava in boj za oblast skrajne levičarske homoseksualne in multi-kulti ideologije
V zadnji migrantski krizi se je pokazalo, da slovenska bogata in privilegirana jet-set radikalna levica hoče na vsak način uničiti slovenski narod in kulturo. V skladu s svojimi komunističnimi koreninami v migrantih ne vidijo človeških usod, temveč bodoče volivce. S promoviranjem t. i. multikulturalizma (brez dovoljenja volivcev) hočejo naseliti Slovenijo z migranti, jim po hitrem postopku podeliti državljanstva in vzgojiti novo volilno bazo.

Gre za peklenski načrt slovenskih levičarjev, ki so se odločili, da je za njihovo preživetje ključno naslednje: zlorabiti muslimanske migrante, s proti-družinsko politiko vzpostaviti obubožanje Slovenije in dolgoročno vzpostaviti socialne nemire, znotraj katerih bodo še bolj okupirali vse vzvode oblasti.

Kdor je ob teh vrsticah vsaj malo zaskrbljen, naj se zamisli. Prvi korak je udeležba evropskih volitev, na katerih je treba izvoliti slovenstvu zavezane ljudi, levičarskih skrajnežev v odtenkih novih in starih obrazov LMŠ, SD, SMC, SAB, L, DeSUS, Šoltesa in podobnih pa se izogniti v velikem loku.

Franci Donko

Zadnje novice

Sorodne vsebine