18.8 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

(VABILO) Vabljeni na protestne shode v ponedeljek in sredo!

Piše: Aleš Primc

V ponedeljek 27.2., ob 14.30, se udeležite shoda pred ljubljansko Mestno hišo PROTI Jankovićevemu nasilju, ZA zdravnike in ZA čisto pitno vodo! Dobrodošli!

Opozicijski mestni svetniki nujno potrebujemo vašo množično pomoč pred Mestnim svetom, da bomo lahko uspešno zastopali vaše interese in opravljali poslanstvo, ki ste nam ga podelili na volitvah. Preberite razloge zakaj sta shod in vaša udeležba na njem nujno potrebna: Vabljeni na protest Proti Jankovićevem nasilju, Za zdravnike in Za čisto pitno vodo (glaszaotrokeindruzine.si)

Na protestu bodo spregovorili:

dr. Tina Bregant, inž. Miloš Ljubič in Aleš Primc.

V kulturnem programu bo nastopila Zala Klopčič.

Zakaj na shod:

1. PROTI nasilju varnostnikov Zorana Jankovića nad poštenimi ljudmi, ki se zavzemajo za zdravo pitno vodo.

2. ZA dostop vseh ljudi do osebnega zdravnika v bližini doma.

3. PROTI Jankovićevemu rušenju ljubljanskega zdravstva.

4. ZA čisto pitno vodo.

5. PROTI gradnji kanalizacijskega kanala na vodovarstvenem območju, ki Ljubljani zagotavlja 90% čiste pitne vode.

Sedaj je čas, da stopimo skupaj in množično pokažemo, da Jankovićevo diktatorstvo in samovolja ne vodita nikamor in škodita ljudem. Slovenija mora biti svobodna in demokratična država!

Kar se dogaja v Ljubljani je pomembno za celo Slovenijo, saj se dogajanje v Ljubljani slej ko prej odrazi po celi državi.

NAVODILA – prinesite zastave in transparente

Shod bo potekal pred Mestno hišo v Ljubljani, naslov Mestni trg 1 (100m stran od Prešernovega trga). Začel se bo ob 14.30 uri. Protest je prijavljen v skladu z zakonom. Oblecite se čimbolj živobarvno. Če bo deževalo, pridite z dežniki, saj bo shod v vsakem vremenu. Če le imate, vzemite barvni dežnik. Prinesite zastave, izdelajte in prinesite transparente s svojimi sporočili. Bodimo aktivni udeleženci shoda. Upoštevajte navodila naših redarjev.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine