24.8 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

V primeru podpisa marakeške deklaracije – množična zasedba ljubljanskih trgov in ulic

Na spletu so se že pojavili pozivi k množični blokadi glavnega mesta Ljubljana v primeru, da vlada kljub volji ljudstva v Marakeš pošlje svoje predstavnike in sprejme škodljiv marakeški sporazum.

Anketa, ki smo jo objavili pred nekaj tedni, jasno kaže, da večina Slovencev ne podpira sprejetja tega sporazuma, prav tako pa je tudi jasno, da levičarski politiki namerno zavajajo javnost, ko trdijo, da sporazum za Slovenijo ne bo obvezujoč. Preverite, zakaj je sporazum za Slovenijo izredno škodljiv, zakaj bo zavezujoč in zakaj ga mora Slovenija jasno in glasno zavrniti!

Na spletu smo zasledili poziv k množični blokadi Ljubljane, ki se glasi tako: “Enoten in neomajen slovenski narod marionetni vladi svetovnih in domačih oligarhov, ki je ni volilo 95,09 % slovenskih volilnih upravičencev, najstrožje prepovedujemo odhod v Marakeš in ji prepovedujemo podpis marakeške deklaracije v imenu slovenskega naroda! Če se zgodi izdajalski podpis 10. ali 11. decembra v Marakešu, bomo 12. decembra ob 12. uri množično blokirali ulice in trge Ljubljane, do preklica nelegalnega podpisa in padca nastavljene marionetne protislovenske vlade!”

 

Celoten članek je dostopen tu.

Zadnje novice

Sorodne vsebine