6.3 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

V novi reviji Demokracija: Sveta vojna političnega podzemlja proti SDS; Potres v slovenski gradbeni mafiji; Preplah zaradi nove TV mreže v Evropi po zgledu Fox News; Intervjuja: Rado Pezdir in Ricardo Duchesne

V novi reviji Demokracija pišemo o džihadu, ki ga je politično podzemlje sprožilo tako proti SDS kot tudi proti tedniku Demokracija takoj po odstopu predsednika vlade Marjana Šarca – predvsem z javno izjavo t. i. 75 akademikov. Predstavljamo tudi lastniška ozadja slovenskih režimskih medijev, ki preusmerjajo pozornost javnosti z napadi na madžarski kapital ter na prodan lastniški delež SDS v podjetju Nova obzorja.

 

Kot smo že poročali, je možnost oblikovanja nove vlade pod vodstvom predsednika SDS Janeza Janše – to bi bila njegova tretja vlada – sprožila pravo sveto vojno političnega podzemlja ne samo proti Janši in SDS, pač pa proti vsem, ki političnemu podzemlju tako ali drugače nasprotujejo. Bolj ko se približuje dan, ko bi na dnevni red državnega zbora prišla izvolitev nove vlade, bolj se stopnjujejo napadi režimskih medijev, slednjim pa se pridružuje tudi trdo »intelektualno« jedro komunističnega režima. Zato se postavlja vprašanje, ali nomenklatura s stopnjevanjem psihoze pripravlja teren za množične demonstracije ob morebitni izvolitvi nove vlade pod vodstvom Janeza Janše. Očitno je zaradi strahu pred slednjim že marsikomu odpovedala pamet.

Celoten članek si lahko preberete v tedniku Demokracija!

V novi Demokraciji si še lahko preberete:

Janez Janša: »Vabimo jih, da po 75 letih pridejo iz gozdov«

»V Sloveniji smo šli doslej trikrat zaporedoma na predčasne volitve, tudi četrte so blizu, po vsej verjetnosti,« je na sobotni slavnostni akademiji ob praznovanju 31. rojstnega dne Slovenske demokratske stranke (SDS) med drugim dejal njen predsednik Janez Janša. Zelo nazorno je opisal tudi model, ki ga v Sloveniji v zadnjih letih uporabljajo strici iz ozadja. Nov obraz, ki ga vedno znova prodajajo »kot novo upanje«. »Vi lahko osla našemite v konja, če to storite dobro, lahko to stvar morda celo prodate na sejmu kakšnemu naivnemu kupcu. Ampak s tem na konjski dirki ne morete zmagati. Takrat se pokažejo rezultati,« je dejal Janša.

Potres v slovenski gradbeni mafiji

Soočenje Marjana Šarca z realnostjo politike, ki ji ni dorasel, je malokoga pretresla tako korenito kot slovensko gradbeno mafijo. Rdeči alarmi zvonijo na vseh stopnjah, marioneta skrbi za upokojence na ministrstvu za Kolektorjevo infrastrukturo. Slednja, ki nima kaj pokazati stricem iz ozadja, razen politično nastavljenih figur za megaprojekt drugi tir, se trese kot šiba na vodi. Udriha na vse strani, vsi so jo izigrali, pustili na cedilu, vsi drugi so krivi, le ona in njena superministrica za evropske zadeve ne. Ali morebiti za razvoj. Ali kakorkoli že.

Strah in panika na levici: V Evropi nastaja velika televizijska mreža Fox News

V Evropi je v pripravi nov medijski projekt, ki bo na evropski ravni ustvaril televizijsko mrežo s konservativnim predznakom po zgledu ameriške Fox News. Združevala bo kapital iz Italije, Velike Britanije, držav Višegrajske skupine in drugih. Nova televizijska mreža bo velika protiutež levičarskim televizijam, zato je na levici že vlada panika. Zavedajo se namreč, da levičarji prek svojih televizij ne bodo mogli več dolgo prodajati svojih različic resnice in s tem krasti volitev.

Načrtno medijsko uničevanje podobe Tine Maze

Ob intervjuju z Andreo Massijem smo se lahko znova spomnili nesoglasij med Tino Maze, Smučarsko zvezo Slovenije (SZS), mediji in še kom, ki so zasenčili zmagoslavje ob uspehih najboljše slovenske smučarke. Ob tem pa velja še enkrat spomniti, kako deluje večina medijev. So podaljšana roka sistema, in če je sistem nekomu naklonjen, potem tudi mediji poskrbijo, da imamo o njem vsi dobro mnenje. Vse drugače pa je, če je nekdo sistemu in medijem trn v peti, kot je bila Tina Maze.

Migracije ne pripomorejo k blaginji, temveč uničujejo evropsko civilizacijo

Evropejcem se vse bolj odpirajo oči glede migracij. Komaj pet odstotkov migrantov dosega potrebno kvalifikacijo za status azilanta. Ilegalce je skorajda nemogoče izgnati. Mit, da bodo migranti tretjega sveta pripomogli k blaginji in obogatili Evropo, je laž levo liberalnih elit. Evropejcem se vse bolj odpirajo oči glede množičnih migracij in problemov, ki jih prinašajo. Vse bolj se zavedajo, da jih levo liberalne elite in z njimi povezani mediji slepijo s »prednostmi in obogatitvijo«, ki naj bi jih migracije prinašale, napovedi o multikulturni Evropi napredka in blaginje pa so nesramne laži.

Intervjuja: mag. Rado Pezdir in dr. Ricardo Duchesne

Rada Pezdirja poznamo po tem, da je slovenski javnosti dokumentirano razkril šokantna ozadja finančnega delovanja paradržavnih struktur, ki jih po pravici imenujemo »udbomafija«. Za naš tednik je razkril številne podrobnosti afere NLB-Iran ter zlorabe v NPU. Pogovarjali smo se tudi s kanadskim profesorjem Ricardom Duchesnejem, ki se ukvarja s problemi zahodne civilizacije in multikulturnosti ter izraža kritične pogleda na migracije, zaradi česar ga globalisti označujejo za rasista.

Vabljeni k branju aktualnih, zanimivih in analitičnih kolumn!

Vabljeni k nakupu Demokracije! Z njo boste vedeli več!

Zadnje novice

Sorodne vsebine