30.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 21 junija, 2021

V novi reviji Demokracija: Evropa raznolikosti iz tretjega sveta ne potrebuje! Je Jure Janković prekupčeval z drogo? Intervjuja: Alenka Forte in Bruno Volpi Lisjak

V novi reviji Demokracija razkrivamo, da so migracije del načrta hinavskih levo liberalnih elit, da uničijo evropske tradicije in kulturo, kar žalostno simbolizira goreča pariška katedrala Notre-Dame. Pišemo, da se bosta zloglasni režimski novinarki Mojca Pašek Šetinc in Evgenija Carl obrisali pod nosom za odškodnino. Objavljamo intervjuja z zdravnico Alenko Forte in pomorščakom Brunom Volpijem Lisjakom. Z Demokracíjo boste vedeli več!

 

Migracije so del načrta hinavskih levo liberalnih elit, da uničijo evropske tradicije in kulturo. Evropa ima dovolj svoje avtohtone raznolikosti, zato uvožene iz tretjega sveta na potrebuje. Statistični podatki o priseljencih iz tretjega sveta so namenoma nepopolni.

Že nekaj desetletij nas, Zahodnjake, globalistične levo liberalne elite, ki delujejo v ozadju mednarodnih institucij (Organizacije Združenih narodov, Evropske komisije in evropskega parlamenta) ter večine drugih mednarodnih organizacij in civilnodružbenih gibanj, skušajo (in pri tem so razmeroma uspešne) prepričati, da moramo v imenu napredka in prosvetljenosti v zahodne države uvoziti čim več različnosti iz tretjega sveta. Nekoliko ironično pri vsem tem je to, da je eden glavnih promotorjev uvajanja vseh mogočih različnosti evrokratura v Bruslju, ki sicer vsakodnevno s svojimi predpisi teži k čim večji uravnilovki na stari celini. Denimo z uvajanjem zakona o pridelavi kislega zelja, ki obsega, mimogrede, okoli 26 tisoč besed, kar je sedemkrat več kot ustava Združenih držav Amerike z vsemi amandmaji vred. Bruseljska birokracija, ki jo motijo takšne trivialne različnosti, kot so mere vloženih kumaric ali načini pečenja pic, ter jih skušajo urezati po enakem kopitu, se po drugi strani prodaja kot šampion različnosti, ko gre za uvoz navad in šeg tretjega sveta.

Celoten članek preberite v reviji Demokracija!

V tokratni reviji Demokracija preberite še:

Carlova in Paškova ostali brez odškodnine

Se spomnite lanske odločitve celjskega sodišča, da mora predsednik SDS Janez Janša Eugeniji Carl in Mojci Pašek Šetinc plačati šest tisoč evrov odškodnine, ker naj bi ju bil žalil na Twitterja? No, odškodnin očitno vendarle ne bo, saj je v zgodbo poseglo vrhovno sodišče. Za kaj gre? Vrhovno sodišče RS je s sklepom ugodilo Janezu Janši, ki je glede sodbe celjskega višjega sodišča (december 2018) v povezavi z zamudno sodbo velenjskega okrajnega sodišča (oktober 2016) v zadevi plačila odškodnine Mojci Pašek Šetinc zahteval revizijo.

Turnškov imperij laži se sesipa v prah

Zveza združenj borcev za vrednote NOB (ZZB) ima v zadnjem času resne težave, saj dobiva udarce z vseh strani. Kljub vsemu pa je omenjena organizacija še vedno zelo dobro založena z davkoplačevalskim denarjem, na račun katerega širi svojo propagando. Potem ko je borčevska zveza povečala svoj pritisk na šole, ki naj bi sodelovale pri različnih partizanskih manifestacijah, in pri tem zlorabile otroke, so se nekatere šole začele upirati tovrstnemu ponarejanju zgodovine.

Intervjuja: Alenka Forte in Bruno Volpi Lisjak

Pogovarjali smo se z Alenko Forte, ki je doktorica medicine, internistka in gastroenterologinja. V zdravstvu deluje že več kot tri desetletja, izkušnje si je nabirala kot splošna zdravnica, bolnišnična specialistka, dobro pozna tudi razmere v zdravstvu v tujini. Na listi Slovenske demokratske stranke kandidira za poslanko v Evropski parlament. Pogovarjali smo se tudi z Brunom Volpijem Lisjakom, avtorjem številnih knjig o slovenskem pomorstvu in ribištvu ter pobudnikom Ribiškega muzeja. Negova zadnja knjiga, Tuni in Slovenci povezani skozi stoletja, bo v sežanski knjižnici danes ob 18. uri v Sloveniji prvič predstavljena.

Kdo stoji za razvpitim transspolnim gibanjem?

V zadnjih letih opažamo poleg različnih skupin LGBT, ki se zavzemajo za izenačevanje istospolnih parov z normalnimi heteroseksualnimi pari, tudi normalizacijo transspolnosti, ki se je na začetku pojavljala v javnosti predvsem v povezavi z gibanjem LGBT, danes pa postaja znotraj te skupnosti samostojno gibanje, katerega lobiji delujejo predvsem v ZDA pa tudi v evropskih državah.

Nov brutalen napad na evropsko civilizacijo

Ponedeljek, 15. april 2019. God sv. Helene Alzaške, uvod v veliki teden. Za Evropejce in predvsem Francoze bi bil to verjetno povsem običajen dan, če ne bi v večernih urah odjeknila grozovita novica: slavna pariška katedrala Notre-Dame (Naša Gospa) je v plamenih! Na portalu STA so še dva dni pred tem dogodkom poročali, da so s stolpiča pariške katedrale Notre-Dame zaradi restavriranja odstranili 16 kipov apostolov in evangelistov. »Snemanje kipov s pomočjo žerjava je vzbudilo veliko zanimanja med turisti na trgu pred katedralo.«

Neuspešen multikulti eksperiment v Franciji

Francoski premier Michel Rocard je leta 1989 kot primer negativnega multkulturalizma navajal Veliko Britanijo in za svojo državo dejal, da ne more postati spoj več skupnosti, pač pa se mora formirati ena sama na skupnih osnovah in ne sme slediti anglosaksonskemu modelu, ki dopušča etničnim skupinam, da se zaprejo v etnične, kulturološke in verske gete, na portalu HKV Robert Jurčić analizira multikulturni eksperiment v Franciji.

Vabljeni k branju aktualnih, zanimivih in analitičnih kolumn!

Vabljeni k nakupu Demokracije! Z njo boste vedeli več!

Zadnje novice

Sorodne vsebine