15.7 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

V novi Demokraciji: Razkrivamo strica iz ozadja Marjana Šarca; Čez Kolpo prihaja nov nevaren val migrantov; Intervju: Jelka Godec

V novi revíji Demokracija opozarjamo, da čez Kolpo v Slovenijo prihaja nov nevaren val islamskih migrantov! Razgaljamo Šarčevega moža iz ozadja Branka Hafnerja in pišemo, da se na volitve podaja rekordno število strank in list. Objavljamo intervju z Jelko Godec in kolumne Jožeta Biščaka, Vinka Vasleta, Janka Kosa, Branka Grimsa in Bernarda Brščiča! Vabljeni k nakupu Demokracije! Šestnajst strani več za isto ceno!«

 

Zavedeti se moramo, da je Marjan Šarec narejen »novi obraz«, za njim pa stojijo možje iz preteklega režima. Marjan Šarec je stopil skozi vrtljiva vrata Branka Hafnerja, nekdanjega predsednika sveta Liste Toneta Smolnikarja in lastnika podjetja Venera kozmetika.

Ni naključje, da se je v politiki, tako lokalni kot državni, pojavil Marjan Šarec, znan kot zabavljač v podobi vaškega posebneža Ivana Serpentinška. Čudili smo se, kako lahko takšen profil človeka sploh vstopi v resno politiko, a kot kaže, je socialistična propaganda ugotovila, kaj bi ga lahko ljudje »kupili« kot nov obraz. Najprej kot župana, zdaj pa stare sile Šarca »prodajajo« kot nov, svež obraz, primeren za prihodnjega premierja. Tranzicijska levica oblast pač jemlje resno in si ne želi presenečenj, zato uporablja preverjene zvijače. Spomnimo se le dokumenta iz Arhiva RS, kjer lahko beremo, kako so člani Socialistične zveze delovnega ljudstva Slovenije (SZDL) leta 1975 načrtovali oblikovanje skupine za psihološko-propagandne aktivnosti, ki bi jo vodil Milan Kučan, ukvarjala pa bi se s širjenjem propagande in protipropagande. Identične udbovsko-komunistične metode se še sedaj uporabljajo z asistenco dominantnih medijev za onemogočanje opozicije in vztrajanje na oblasti skozi celotno tranzicijo. Zato moramo vedeti, da je Marjan Šarec narejen »novi obraz«, za njim pa stojijo možje iz preteklega režima.

Celoten članek preberite v reviji Demokracija!

V novi številki reviji Demokraciji preberite še:

Na volitve rekordno število strank in list!

Letošnje državnozborske volitve bodo nadvse zanimive, saj se nanje podaja največ političnih strank do sedaj. Transakcijske račune za financiranje kampanje pred predčasnimi volitvami je odprlo več kot 25 strank in list, ki se bodo potegovale za poslanske sedeže. Zadnja javnomnenjska anketa, ki jo je za Nova24TV opravila agencija Parsifal/FUDŠ, kaže, da bi Slovenska demokratska stranka zmagala na volitvah, če bi bile volitve minulo nedeljo.

Pripravite se! Čez Kolpo prihaja nov val migrantov!

Že leta se evropske države soočajo s povečanim obsegom imigracije iz držav tretjega sveta, obsegom, ki ga nekateri ocenjujejo kot svojevrstno invazijo na Evropo. Ilegalne migracije letos trikrat večje. Migrant Ahmet je napadel in poškodoval policistko na južni meji. Migrant se je z nožem spravil tudi nad ljubitelja multikulturne družbe iz Roga. Zaradi povečane ilegalne migracije vznemirjeni občani ob južni meji, vse več vznemirjenja tudi v Ljubljani.

Intervju: poslanka SDS Jelka Godec o korupciji

Poslanka Slovenske demokratske stranke Jelka Godec je bila v iztekajočem se mandatu predsednica parlamentarne preiskovalne komisije za žilne opornice. V pogovoru je razkrila, da bi UKC Ljubljana lahko v letih 2012 in 2013 privarčeval okoli 2,6 milijona evrov, v UKC Maribor pa bi bil lahko prihranek samo pri nabavi žilnih opornic DES2 v letu 2013 več kot milijon evrov, če bi te nabavljali po primerljivi ceni na trgu EU. Tudi v letih od 2014 do 2016 bi lahko bili prihranki več sto tisoč evrov. Razkrivamo tudi imena krivcev. Jelka Godec bo junija spet kandidirala v 1. okraju 5. volilne enote – Šentjurju.

So Titanik s sabotažo namenoma potopili?

Potopitev ladje Titanik velja za eno najhujših pomorskih nesreč v zgodovini. Ladja, ki je veljala za nepotopljivo, je s seboj na morsko dno potegnila več kot 1.500 ljudi. Teoretiki zarote za nesrečo krivijo sabotažo s strani mogočnih finančnikov. Potovanje desetletja je postala nesreča stoletja. Dogodek je bil toliko bolj odmeven, ker so na ladji potovali tudi bogati, slavni in vplivni potniki in številni od njih so končali svoje življenje v ledenih vodah Atlantika.

Vabljeni k branju zanimivih analitičnih razmišljanj

V novi številki revije Demokracija se njen urednik Jože Biščak v svojemu uvodniku sprašuje Kdo je Eleanor P. Shaw. Novinarska legenda Vinko Vasle piše o Veliki Srbiji v mali Sloveniji, novinar in urednik Aleksander Rant o prazniku dela in pregovorni delavnosti Slovencev, akademik Janko Ko o RTV Slovenija, publicist Drago Bajt o pešanju razuma v Sloveniji, poslanec Branko Grims o praznovanju dneva kolaboracije z migranti in politično nekorektni publicist Bernard Brščič o Trumpovem močvirju.

Vabljeni k nakupu Demokracije! Šestnajst strani več za isto ceno!

Zadnje novice

Sorodne vsebine