4.7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

V novi Demokraciji preberite: Bo ideologija LGBT uničila našo civilizacijo?

Propad kakšne pradavne civilizacije, opisane v Svetem pismu, je vedno povezan z moralnim razkrojem družbe. Sodoma in Gomora sta še danes simbol spolne sprevrženosti, sodomit pa simbol človeka brez kančka moralne razsodnosti. A grozljiva usoda Sodome in Gomore človeštva še zdaleč ni izučila.

 

Čeprav bi se izobraženi in napredni Rimljani iz zgodovine lahko kaj naučili, je tudi njih doletela podobna usoda − na vrhuncu slave Rimskega imperija so propadli zaradi moralne sprevrženosti. Pravijo, da v tretje gre rado. Po tem ključu je sedaj na vrsti naša civilizacija. Bomo propadali kot prvi dve ali pa upanje vendarle še obstaja? Že veste, o kom govorim?

Potrebno jih bo ustaviti

Zdrava kritika homoseksualnega aktivizma, politike in medijev – brez nestrpnosti do istospolno usmerjenih oseb – je zato izrednega pomena. Za nadaljnji obstoj civilizacije jih bo treba ustaviti. Najlažja pot je z volitvami, nato pa preko sprejetja ustrezne zakonodaje, ki jih ne bo več privilegirala. Na referendumih smo naredili, kar se je dalo, toda Slovenija izgublja v boju z najbolj agresivnim lobijem v zgodovini človeštva. Napaka človeškega razuma, teorijo spola imenuje papež Frančišek, ko govori o lobiju, ki brezobzirno izkorišča tistih nekaj posameznikov s krizo identitete ali homoseksualno nagnjenostjo, ki pa je homoseksualni lobi ne dovoli zdraviti, tudi če je to iskrena želja posameznega homoseksualca ali lezbijke.

Odločitev, da homoseksualnost ne bo več na seznamu spolnih/duševnih motenj kot spolna deviacija, sega v leto 1973. Odločitev je sprejelo Ameriško psihiatrično združenje (APA). Pred tem letom, še posebej v času med letoma 1970 in 1972, so na združenje psihiatrov začeli pritiskati gejevski aktivisti. Leta 1972 je Franku Kamenyju, članu Gay Liberation Fronte, uspelo pridobiti nekatere ugledne psihiatre, ki so bili člani združenja. Psihiater Kent Robinson mu je pomagal pri oblikovanju zahteve, da se homoseksualnost črta s seznama psihičnih motenj. Nato je homoseksualni lobi naštudiral strategijo, s katero jim je s prevaro uspelo črtati homoseksualnost s seznama bolezni. Posledice te prevare trpimo še dandanes: homoseksualci, ker jim je onemogočeno zdravljenje, vsi drugi, ker nas homoseksualni lobi posiljuje s svojo napako človeškega razuma.

Članek si lahko v celoti preberete v novi Demokraciji!

Zadnje novice

Sorodne vsebine