18.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 14 junija, 2021

V novi Demokraciji: Po napovedih bo do leta 2050 v Evropi od 150 do 200 milijonov Afričanov

Nova Evropska komisija bo še bolj radikalno globalistična kot prejšnja. Pričakujemo lahko množične migracije iz Afrike, ki bodo uničile Evropo, kot jo poznamo. Izvedenec v svoji knjigi predvideva, da bo leta 2050 v Evropi 150 do 200 milijonov Afričanov.

 

Očitno bo tudi nova Evropska komisija pod vodstvom Ursule von der Leyen nadaljevala z migrantsko politiko po meri globalistov. To se pravi, da bo čim bolj zrahljala vse omejitve priseljevanja, tako da bodo našo celino preplavili migranti iz tretjega sveta. Po besedah novega komisarja za krizno upravljanje Janeza Lenarčiča bo usmeritev nove komisije še bolj radikalno globalistična, kot je bila usmeritev Junckerjeve. Lenarčič je tudi dejal, da se bo nova Evropska komisija po novem osredotočila na Afriko. »Afrika bo upravičeno ena glavnih prioritet te komisije. Je naša soseda in najbolj dinamična celina z vidika demografije. Prebivalstvo je tam najmlajše in narašča najhitreje,« je izjavil v intervjuju novopečeni slovenski evropski komisar za krizno upravljanje Janez Lenarčič. Očitno bo recept za demografsko korekturo staranja evropske populacije uvoz milijonov Afričanov.

Cenzura informacij

Odprto priseljevanje milijonov migrantov tretjega sveta bo seveda temeljito spremenilo ne le demografsko sestavo naše celine, pač pa tudi popolnoma uničilo Evropo, kakršno poznamo. Nazoren dokaz so izpadi, ki jih po evropskih mestih vsakodnevno zganjajo priseljenci, cone »no-go«, v katerih vladajo plemensko-verska pravila, ki so jih migranti prinesli iz svojih domačih krajev, in naraščajoči kriminal − od vandalizma in brezumnega nasilja do trgovine z mamili, prostitucije in umorov. Migrantoljubski globalisti in njihovi servilni pajdaši v politiki ter medijih skušajo te »kulturne obogatitve« seveda prikriti, zato v glavnih medijih o težavah, ki so jih prinesle množične migracije, navadno ni niti besede. Resnica o dejanskem stanju se širi po socialnih omrežjih, vsaj za zdaj. Globalisti namreč skušajo najti način, kako bi si podredili tudi socialna omrežja in po več evropskih državah se pripravljajo svežnji zakonodaje, ki bodo globalistom omogočili, da cenzurirajo tudi socialna omrežja in celo sankcionirajo tiste, ki si drznejo nasprotovati globalistični agendi.

Članek si lahko v celoti preberete v novi Demokraciji.

Zadnje novice

Sorodne vsebine