9.5 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

V novi Demokraciji: Nova resolucija EU, ki vodi k uničenju evropske civilizacije

Nova resolucija evropskega parlamenta vodi k uničenju evropske družbe in tradicij. Na široko so odprta vrata za spremembo naše celine v multikulturno greznico. Uničenje Evrope lahko prepreči le močna desnica.

 

Prejšnji teden je Evropski parlament z veliko večino izglasoval resolucijo, s katero odpira vrata za afrikanizacijo Evrope. Resolucijo je podprlo 535 poslancev − levica in liberalci skorajda enoglasno, drugo je prispevala desna sredina. Le okoli sto poslancev je zmoglo dovolj zdrave pameti, da so resolucijo zavrnili ali pa so se vsaj vzdržali. Med njimi so bili vsi trije poslanci SDS. Resolucija temelji na premisi, da smo za vse zlo na tem planetu krivi belci (moški, kakopak), in med drugim kot primere navaja kolonializem, trgovino s sužnji in institucionalni rasizem, ki naj bi vladal v evropskih državah.

Tudi Afričani so trgovali s sužnji

Avtorji te resolucije so seveda popolnoma ignorirali dejstvo, da si osvajanja ozemelj in trgovine s sužnji pač nismo izmislili belci, ampak so to prakticirale vse rase in narodi. Zamolčali so dejstvo, da so bili glavni dobavitelji sužnjev v Afriki bodisi poklicni arabski lovci na sužnje bodisi lokalni afriški poglavarji, ki so nasprotnike, kolikor jih niso poklali, prodali v suženjstvo. Ignorirali so dejstvo, da so v letih 1500−1800 berberski pirati v Sredozemlju in ob atlantskih obalah Evrope do Irske in celo Islandije nalovili kakšne tri milijone evropskih sužnjev. Da so podjarmljeni narodi na Balkanu muslimanskim osvajalcem plačevali »devširmo«, krvni davek v obliki sužnjev, in da so muslimani med svojimi vpadi dobrih dvesto let klali, ropali in lovili sužnje po vzhodu Evrope vse do Dunaja. In pozabili so tudi, da so kolonialne sile končale prakso suženjstva v Afriki ter prekinile trgovino s sužnji med Afriko in Bližnjim vzhodom, kjer je bilo suženjstvo legalno še v prvi polovici dvajsetega stoletja. Kar pa zadeva »institucionalni rasizem« Evrope, tu pač vladajo določeni zakoni in norme in tisti, ki želi uspeti, jih mora spoštovati, pa naj gre za domačine ali priseljence. Izkušnje kažejo, da del priseljencev tega ne zmore ali pa noče, a za to nikakor nismo krivi Evropejci.

Uvajanje kvot za zaposlovanje črncev

Na grobo odločbe resolucije evropskim državam nalagajo preganjanje »negativnih stereotipov«, izogibanje politično nekorektnim besedam (v Slovenji to pomeni, da bomo očitno korigirali tudi Prešerna) in uvedbo politično korektnega izraza Afroevropejec. Prepovedujejo tudi poročanje o kaznivih dejanjih, ki bi jih storili črnci, in potenciranje trditev, kako so črnci ubogi in zatirani ter kakšni rasisti smo Evropejci. In seveda nalaga neskončna opravičevanja vsakemu črncu posebej in vsem skupaj za vse tegobe od nastanka sveta pa do danes. Resolucija v bistvu nalaga uvedbo kvot za zaposlovanje črncev v državni upravi, v medijih, na univerzah, na vodilnih položajih v podjetjih … Po ameriškem zgledu bo treba uvesti spominske dneve ali tedne za slavljenje afriške kulture, znanstvenikov, izumiteljev. In seveda »popraviti zgodovinske krivice«, kar po domače pomeni, da bo še več denarja, pobranega evropskim davkoplačevalcem, dodeljenega ne le Evroafričanom, ampak tudi Afroafričanom.

Več lahko preberete v novi Demokraciji!

Zadnje novice

Sorodne vsebine