30.2 C
Ljubljana
petek, 30 julija, 2021

V kakšni državi živimo! Medtem ko notranji minister Aleš Hojs predstavlja ukrepe za večjo varnost v zvezi s covid19, bi ga nekateri kar likvidirali!

Včeraj je notranji minister Aleš Hojs predstavil nekatere ukrepe, ki bodo zagotavljali večjo varnost državljanov pred koronavirusom. Kot je poudaril, bo v boju proti covidu 19 poudarek na vlogi posameznika, zapiranja občin in podobnih restriktivnih ukrepov si minister tokrat ne predstavlja.

 

Minister je sicer opozoril tudi na številne zlorabe azilnih postopkov in postopkov zaposlovanja tujcev v Sloveniji. Napovedal je zaostritev teh postopkov, saj je treba tistim, ki izkoriščajo zakonodajo, dati signal, da tega »ne bomo več dopuščali«.

Poročilo s tiskovne konference je sicer objavila tudi spletna izdaja Slovenskih novic (TUKAJ), pogled na komentarje spodaj pa je osupnil, saj se je pokazalo, da je eden od komentatorjev po imenu Janez Žmavc ministru grozil s smrtjo, sicer v polomljeni slovenščini. »Crkni ali pa te bomo ubili,« je zapisal Žmavc. Njegovega komentarja po našem preverjanju še niso izbrisali.

Pregledali smo profil Janeza Žmavca in ugotovili, da gre verjetno za t. i. trol, ki ima samo 30 evidentiranih prijateljev. Iskalnik na FB sicer pokaže na objave, v katerih se Žmavc primitivno izraža. Zaradi groženj s smrtjo pa so ga že kazensko ovadili.

Zadnje novice

Sorodne vsebine