17 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Ura groze: fizični obračun med migranti v dijaškem domu

Danes se je na Policijo v Bihaću obrnil uslužbenec varnostne agencije, ki je zadolžena za varnost Dijaškega doma, kjer se nahajajo migranti. Policiji je naznanil, da je prišlo do fizičnega obračuna med migranti v neposredni bližini Dijaškega doma in da je eden od migrantov poškodovan, kar so objavili tudi na uradni spletni strani MUP USK.

V informaciji za javnost je navedeno, da so policisti, ki so odšli na kraj dogodka, identificirali neimenovanega migranta, ki je imel vidno poškodbo na območju trebuha, pridobljeno s hladnim orožjem. Oškodovancu je pomagal zdravnik in ga privedel v Kantonalno bolnišnico v Bihaću, kjer mu je bila diagnosticirana huda telesna poškodba. Poškodovanega migranta so zadržali na zdravljenju. Preiskavo so izvedli preiskovalci Sektorja kriminalistične policije, ki so ugotovili, da je prišlo do fizičnega spopada med migrantom H.C., rojenega 2001 v Pakistanu, in drugim migrantom, ki je s hladnim orožjem – nožem, prav tako povzročil težke telesne poškodbe.

Zaradi utemeljenega suma storjenega kaznivega dejanja, so preiskovalci odvzeli svobodo osebi L.A.K., rojenemu leta 1987, tudi v Pakistanu, in pri komur so našli sredstvo za izvršitev kaznivega dejanja.

Mnogi so takšne analize in napovedi imeli za teorije zarote, njihove zagovornike pa za bedake. Ali je to prvi incident v nizu dogodkov v Bihaću in Krajini ali je šlo zgolj za naključje, bo pokazal čas, med drugim piše spletni bosanski medij krupljani.ba.

Zadnje novice

Sorodne vsebine