12.7 C
Ljubljana
sobota, 25 septembra, 2021

Umazana ironija sredi Ljubljane: Tako “okoljevarstveniki” skrbijo za čisto okolje!

Piše: Sara Kovač (Nova24tv)

V zadnjem času smo lahko videli, kako narašča število borcev za čisto okolje, o katerih ni bilo ne duha ne sluha, ko so se gradili najbolj umazani projekti. Kakorkoli, vedno znova se pokaže, da so eno besede, drugo pa dejanja v praksi. To zelo dobro dokazujejo fotografije, ki nam jih je v uredništvo posredovala naša bralka.

“Ko sem hodila po Ljubljani, sem naletela na cel kup referendumskega  propagandnega materiala, ki je meni nič tebi ležal po tleh. Glede na to, da se imajo ti za varuhe okolja, bi pričakovala, da se bodo temu primerno tudi obnašali. Očitno je, da jim je prav malo mar za naravo, drugače bi vse skupaj pospravili,” je bila kritična naša bralka.

Glede na to, da naša bralka pravi, da je poln center propagandnih letakov, ki ležijo na tleh, se človek vpraša, kako je mogoče, da nekaj zagovarjaš, potem pa ravnaš ravno obratno. Marsikdo se na tem mestu vpraša, če so bili letaki morebiti odvrženi z namenom, da bi lahko njihova vsebina nagovarjala morebitne volivke in volivce tik pred zdajci.

Foto: Naša bralka

Foto: Naša bralka

Skrb za čisto okolje naj bo del našega vsakdana, ne pa le muha enodnevnica za politične namene. Konec koncev se čiste narave ne da kupiti v trgovini. Upajmo, da bo to nekdo čim prej počistil. Morebiti bi lahko ti, ki so letake odvrgli, organizirali čistilno akcijo in pokazali, da jim je mar.

Zadnje novice

Sorodne vsebine