8.8 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Ugledni akademiki? Ne, pač pa lakaji tranzicijske levice, večina med njimi s propadlimi političnimi ambicijami!

Režimski mediji nas že dva dni posiljujejo z javnim pismom levičarskih elitistov, s katerim skušajo preprečiti nastanek tretje Janševe vlade. Pismo ni prav nič kredibilno že zaradi nabora skrajno levičarsko usmerjenih ljudi, odvisnih od davkoplačevalskega denarja, a mnogi med njimi so tudi nekdanji vidni politiki – veliko smo jih našli, da so aktivno politično delovali.

 

Na Nova24TV smo že poročali o javnem pismu levičarskih elitistov z naslovom “Obvarujmo občutljivo slovensko demokracijo pred avtoritarno oblastjo!” Pismo so med drugim objavili na vseh portalih medijev v lastništvu tranzicijske levice in spornih tujih skladov. Podpisalo ga je 75 imen, gre pa za znane privilegirance iz akademskega sveta, uredništva pa jih opisujejo kot “ugledna imena”. Prav vsi so odvisni od davkoplačevalskega denarja, mnogi od njih pa so prej kot kakršnikoli intelektualci v resnici nekdanji skrajno levičarski politiki. V nadaljevanju prilagamo njihov abecedni seznam!

Bebler do funkcij neuspešno poskušal z različnimi strankami
Anton Bebler je dolgoletni profesor na Fakulteti za družbene vede, ves čas pa je tudi politično aktiven. Leta 2002 je kandidiral na predsedniških volitvah kot kandidat DeSUS, leta 2014 pa je nastopil kot kandidat na volitvah v Evropski parlament in sicer na listi Socialnih demokratov, pravne naslednice Zveze komunistov Slovenije. Tudi njegova žena Darja Lavtižar Bebler je bila aktivna političarka, med drugim je bila poslanka Državnega zbora, najprej v okviru Liberalne demokracije Slovenije, leta 2007 pa je prestopila k SD. Preden je vstopila v politiko, je delovala kot režimska novinarka. Anton Bebler je sicer sin partizana Aleša Beblerja, ki je po revoluciji, v kateri so komunisti brutalno umorili prek 100 tisoč nedolžnih žrtev samo na slovenskih tleh, ves čas zasedal visoke funkcije.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine