16 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Twitter odzivi na sobotno oddajo Utrip – dokaz, da so eni na levi tako noro nestrpni, tako noro nepluralni, da jih motijo celo redke malo drugačne oddaje!

Za spremembo smo bili v soboto na prvem programu TV Slovenija priča korektno pripravljeni oddaji Utrip, kar dokazujejo tudi odzivi, ki smo jih za vas zbrali na družbenem omrežju Twitter. A po drugi strani ti dokazujejo, da je Slovenija še kako razdeljena, in to po zaslugi izprijenih levičarjev, za katere ni sprejemljivo nič drugega kot pa levičarska propaganda.

Da je slovenska družba zaradi levice močno razdeljena na dva pola, kažejo tudi odzivi na sobotno oddajo Utrip. Novinarka Jadranka Rebernik je v oddaji med drugim izpostavila, da so se po dvigu minimalne plače, pokojnin in plač v javni upravi zvišale tudi cene vrtcev, domov za ostarele, goriva, javnega prevoza, zdravstvenega zavarovanja. Prav tako je bila v oddaji omenjena smešno nizka kazen bančnicama Probanke Romani Pajenk in Milani Lah, ki jima je bilo izrečeno eno leto in enajst mesecev pogojne zaporne kazni za preskusno dobo štirih let zaradi obtožbe o poslovni goljufiji. V nadaljevanju se je novinarka Rebernikova glede odstopa sedaj že nekdanjega ministra za kulturo Dejana Prešička vprašala, kaj je v ozadju turbulence ministrstva za kulturo: “Ali je minister res prekinil katero izmed finančnih aort kateremu vplivnemu in bil takoj kaznovan? Gre za interni spopad v SD-ju, ki izgublja glasove z Levico in zdaj očitno še s Šarčevo LMŠ?” V zadnjem času smo na TV Slovenija priča nekritičnemu hvaljenju predsednika vlade Marjana Šarca, kot smo bili temu priča v primeru njegovega izbora za ime leta po izbiri novinarjev in urednikov RTV Slovenija in v primeru prve oddaje Politično s Tanjo Gobec, zato je bilo tudi na tej televiziji dobrodošlo, da je bilo izpostavljeno mnenje Igorja Lukšiča, ki je glede Šarca zatrdil, da je ta močno znižal kriterije, glede na to, da ničesar ne obljublja. Rebernikova je v oddaji izpostavila tudi nespoštovanje ustave v primeru financiranja zasebnega šolstva, ki izvaja javni program.

Mnogi uporabniki družbenega omrežja Twitter so tako izrazili zadovoljstvo, da je bila za spremembo ena izmed oddaj na TV Slovenija pripravljena korektno in kakovostno.

Dejan [email protected]>

Če bi od 2013 na vsakih 5 političnih prispevkov na @RTV_Slovenija bil samo eden realen in objektiven – kot je bil ta od novinarke Rebernikove, bi Slovenija bila eden izmed svetilnikov Evrope, brez ekstremne levice v DZ. Zdaj pa smo – Venezuela pod Alpami. #ŠeVečTakšnihUtripov

Jože Mož[email protected]>

Odličen komentar Rebernikove v Utripu. Odzivi pa razgaljajo kako globoko v medijskem enoumju smo. Eni se čudijo, da- v bistvu, normalna oddaja na RTV sploh je. Drugi jo po fašistično oz. komunistično izločajo kot ekscesno.
Avtorici bo koristila argumentirana pohvala organom RTV

Tanja [email protected]>

Uporabniki #rtvslo, ki imamo sredinska ali desno sredinska prepričanja, pricakujemo od # rtvslo uravnotežene politicne oddaje, torej tudi take, kot je bil včerajšnji utrip, saj enakovredno placujemo prispevek in enakovredno polnimo drzavno blagajno.

Igor Pirkovič@IPirkovic

Povečan Utrip
je dober za kri.
obstaneš kot kip
izbuljiš oči.

Je balzam za dušo,
saj v medijsko sušo
naplavi več vode
za pot do svobode.

BojanPož[email protected]>

Odzivi na #Utrip so dokaz, da so eni na levi tako noro nestrpni, tako noro nepluralni, da jih motijo celo redke malo drugačne oddaje @RTV_Slovenija, in četudi se novinarka JR sklicuje na besede levega @Igor_Luksic ex šefa @strankaSD, ki je imel v tem Utripu kar precejšnjo vlogo.

Mitja [email protected]>

Wow, @RebernikJ… A sanjam? Poklon, za današnji #utrip. Epsko. Kot da živim v neki drugi deželi, ki je svobodna. Najbrž prvič in zadnjič, da smo na RTV slišali ime Romane Pajenk.

Marko Pavlišič@MarkoPavlisic

Kar udaren Utrip so pripravili danes: https://4d.rtvslo.si/arhiv/utrip/174592970 …

[email protected]

Resnica v #Utrip. Ki boli pravoverne levičarje.

zoran [email protected]_zoran>

Oprani možgani. Pralni stroj pokvarjen. #Utrip

Janez Janša

✔@JJansaSDS

Za levuha je resnica kot križ za vampirja @RTV_Slovenija

dr. Brigita Skela Savič@BSkelaSavic

Replying to @_Almita__ @rtvslo

Se strinjam, tudi meni je dvigovalo pokrovko… RTV izgublja kompas že nekaj časa, tole nocoj je bilo pa too much. Oddaja Utrip je izgubila “ime”. Ceneno.

Kljub nekaterim dobrodošlim izjemam TV Slovenija pretežno izvaja levičarsko propagando
Kljub dobro pripravljeni sobotni oddaji Utrip pa so nekateri izpostavili, da smo plačniki prisilnega RTV-prispevka v višini 153 evrov letno še vedno izpostavljeni pretežno levičarski propagandi. Da je zadeva prav bizarna, priča dejstvo, da TV Slovenija predvaja celo skrajno levičarsko oddajo Studio City, česar se ne trudi skrivati, kar dokazuje z vsakotedenskim izborom gostov.

[email protected]

Replying to @IPirkovic

To je vredno 13 evrčkov

Marko Sket, [email protected]>

Če ne bi poznal katastrofalnega stanja televizijskih postaj v UK, US in Belgiji, bi lahko komot rekel, da je Rebernikove nekaj minutni Utrip verjetno najdražje plačani normalni program na TV na svetu. Verjetno se da do objektivnejšega poročanja javnega zavoda priti nekako ceneje?

smiljan [email protected]>

Koncno sem docakal en utrip, blizu resnice. Hvala, Jadranka.

Gašper Markič@gasperMarkic

Na žalost en utrip še pomeni rednega pulza.

[email protected]

Naciosralke ne gledam, zato sem si Utrip ogledal v posnetku. Lahko rečem, da sem bil presenečen, da je zadeva sploh šla v prime time. Ali so vse naciosralkine džihadistke na dopustu, ali pa gre za kaj drugega? Počakajmo na odziv ultralevičarskih pisunov ter globoke države.

andreja [email protected]

Kolikokrat ima @RebernikJ sobotni Utrip? 1x na 3 mesece? Vse druge pa helence, borisi??
Brez skrbi, naredili bodo vse, da bo čimmanjkrat

Žiga Turk

✔@ZigaTurk

Kako malo je treba, da so desni gledalci zadovoljni. #utrip

Levičarji pobesneli
Novinarka Rebernikova, ki je v Utripu izpostavila, da se slovenska levica že leta napaja z gojenjem antijanšizma in agresivno delitvijo Slovenije na dva pola, je imela še kako prav. Izprijeni levičarji so to ponovno dokazali s svojimi besnimi odzivi na Twitterju. Ti očitno mislijo, da bomo RTV Slovenija mirno financirali vsi Slovenci, ta pa bo predvajala le levičarsko propagando, podobno kot si to predstavljajo v primeru prisilnega državnega šolstva, kjer niso pripravljeni spoštovati niti ustave. Po svoji novinarski kolegici je udrihala celo Eugenija Carl.

Dejan Škvarč@Skolobrinski

Vici se pišejo kar sami.
Preberite kaj je na svojem facebooku o včerajšni oddaji Utrip napisala “znamenita” družbeno politična delavka Eugenija Carl:”Tri korake naprej, dva ideološka nazaj. TvSlo.” ##Fuuuj

[email protected]_Almita__

A je današnji #utrip pripravljala ekipa Reporterja in Demokracije?
Mislm, nisem fan nobene vlade, ampak s takim enostranskim poročanjem si @rtvslo dela medvedjo uslugo.

Anton [email protected]>

No, tako kot vi tokrat, se pa mi počutimo ob skoraj vsakem drugem Utripu… in ga dojemamo, kot da ga je pripravljala Mladina! Nas boste vsaj razumeli…

[email protected]_Almita__

  • · Feb 2, 2019

A je današnji #utrip pripravljala ekipa Reporterja in Demokracije?
Mislm, nisem fan nobene vlade, ampak s takim enostranskim poročanjem si @rtvslo dela medvedjo uslugo.

dr. Brigita Skela Savič@BSkelaSavic

Se strinjam, tudi meni je dvigovalo pokrovko… RTV izgublja kompas že nekaj časa, tole nocoj je bilo pa too much. Oddaja Utrip je izgubila “ime”. Ceneno.

Majda Š[email protected]>

da so ji oprali možgane, priznava avtorica Utripa

J. Ž./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine