-1.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Tudi Leopold Žolgar, ki ga je Eugenija Carl obtožila napada na Ivana Galeta in novinarje v Izoli, razkrinkal medijsko laž

Spletni portal Siol je razkril, kako nizko so se v blatenju sedanje vlade in njenih podpornikov sposobni spustiti na RTV Slovenija. V času nezakonitih petkovih protestov v Izoli se je pojavil na prizorišču tudi žvižgač Ivan Gale. Med snemanjem izjave je do njega pristopil gospod in mu povedal nekaj krepkih na njegov račun. Nekaj ur po “incidentu” so RTV Slovenija in opozicijski veljaki iz strank SD, LMŠ, Levica ter SAB pričeli z lažnimi obtožbami podpornikov sedanje vlade in Slovenske demokratske stranke, da so izvedli fizični napad na Galeta, ekipo RTV Slovenija ter občinskega svetnika iz stranke Levica.

 

A vse to se je izkazalo, podkrepljeno z dokazi, za veliko laž in manipulacijo RTV. V nadaljevanju vam bomo predstavili zgodbo Leopolda Žolgarja, žrtve grde in umazane medijske diskreditacije s strani naše RTV v času petkovih nezakonitih protestov v Izoli.

V svojem komentarju za Siol je Leopold Žolgar povedal, da je vsa afera ena velika izmišljotina in laž. Žolgar je občinski svetnik in podpredsednik lokalnega odbora SDS v Izoli. Na proteste je šel nehote in tam srečal dva znanca ter opazoval dogajanje. “Posneli pa so jih televizijci tako, da so jih spraševali, kaj menijo o dogajanju v Izoli v povezavi z ministrico za kmetijstvo, prispevek pa potem zmontirali, da bi ustvarili vtis o vlogi SDS. Nihče od nas ni bil niti najmanj nasilen in nismo imeli nobene vloge,” je opozoril Žolgar za Siol.

Dogodek bo preiskovala tudi policija
RTV Slovenija je po incidentu povedala, da bo dogodek prijavila policiji. Kot so poizvedovali novinarski kolegi iz Siola, je policijska uprava Koper potrdila prijavo dogodka. Upamo le, da bodo policisti na podlagi vidnih dokazov in verodostojnih prič, ovrgli izmišljene navedbe RTV in levih opozicijskih veljakov. V našem mediju smo med prvimi dokazali s pomočjo zbranih posnetkov, slik, da omenjena trojica podpornikov vlade sploh ni bila zraven pri incidentu z Galetom. Vso resnico o dogodku pa si lahko preberete v današnji kolumni Davorina Kopšeta, objavljeni na naši spletni strani.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine