8.1 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Tranzicijska levica še korak dlje z “zvijanjem rok” – tokrat sta na udaru poslanec italijanske manjšine in poslanec DeSUS!

Strasti se ne umirjajo. Apetiti globoke države so šli preko vseh meja dobrega okusa. Tokrat sta na udaru poslanec italijanske manjšine Felice Žiža in poslanec DeSUS-a Branko Simonovič. 

Pritisk na poslance s strani opozicijskih sil ne pojenja. Medtem ko predstavnikom KUL-a nikakor ni uspelo pregovoriti dela poslancev DeSUS-a in poslancev SMC pri podpori nezaupnice vladi, so se poslužili še bolj drastičnih – neformalnih metod. V preteklosti so že krožili plakati epidemiologov, kjer so jih označevali za izdajalce, tokrat pa so na udaru poslanci DeSUS-a, ki niso klonili pred Karlom Erjavcem, poslanci SMC in predstavnik italijanske manjšine.

Tokrat so se izživljali na Primorskem, kjer so lepili  letake s fotografijami poslanca italijanske manjšine Feliceja Žiže in poslanca Branka Simonoviča iz vrst DeSUS-a ter z napisi “Heroj ali izdajalec?” Več kot očitno gre še za en pritisk na poslance, ki niso klonili “sanjski” ponudbi opozicije, ki v svojem rokavu za uspešno možno alternativno vlado, nimajo niti primernega kandidata.

 

Spomnimo, pred nekaj dnevi smo bili priča podobnemu napadu na poslanca SMC Gregorja Periča, ko so neznanci prišli pred njegov dom strašiti s plakatom “Heroj ali izdajalec”. Perič je trden in pravi, da ga takšne grožnje še bolj okrepijo in je tako še bolj prepričan, da deluje pravilno. Medtem pa se slovenska tranzicijska levica kaže v vsej svoji lepoti, ko nima pokazati drugega, kot to, da napada z vsemi topovi na nemaren način, ki se ne spodobi za socializirane ljudi.

Foto: Twitter

Sara Rančigaj

Zadnje novice

Sorodne vsebine