-2.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Transspolne neumnosti: isti osebi isti dan najprej sodili kot ženski, nato še kot moškemu

Piše: Kavarna Hayek

Prej ali slej se je moralo tudi to zgoditi. In prej ali slej se bo zgodilo tudi v Sloveniji.

Škot, ki se identificira kot ženska, se je pred kratkim na isti dan dvakrat pojavil na sodišču. Soočil se je z obtožbami za dva spola. Ampak, ostanite z mano, ker zadeva zdaj postane zapletena. Ali pa tudi ne. In morda boste želeli vse skupaj pozabiti, ko boste končali z branjem, piše Lincoln Brown v PJ Media.

Petdesetletni Alan/Alannah Morgan, ki ga (jo) časnik Scottish Sun označuje za »utripajočega«, je bil pred kratkim na sodišču obsojen na tri mesece »omejene svobode«.

V redu, si pripravljen? Poskusimo to rešiti. Potem pijača za vse! Verjemite mi, potrebovali jo boste.

No, Morgan, ki se je pojavila kot Alannah, je priznala, da je na cesti Happyhillock Road ravnala na »nevaren ali žaljiv način«. To se je zgodilo februarja lani. Imela je tudi nož in je verbalno napadla drugo osebo. Istega meseca se je tudi Alan žaljivo obnašal. Kričal je, metal rezine pice po tleh in uriniral v javnosti. Ste razumeli. Najprej je ženska Alannah kršila javni red in mir, isti mesec tudi Alan. Gre za isto osebo, le da se en dan pojavlja kot moški, drugi dan kot ženska. Scottish Sun navaja, da je Alan (oziroma Alannah) nagnjen k »asocialnemu vedenju«.

Njegov odvetnik (oziroma njen odvetnik) je na sodišču povedal, da ima Alan Morgan zdravstvene težave, zaradi katerih ni primeren za družbenokoristno delo, in prosil, naj ga ne zaprejo,  ker je bil ob misli na prestajanje kazni zelo vznemirjen. Po drugi strani pa ….

Nadaljevanje lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine