15.6 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

Tragično: še zdanilo se ni, pa je magistralna cesta Celje-Laško spet vzela človeško življenje! Ob trčenju avtomobil zagorel!

Danes okoli 6.30 se je na magistralni cesti Celje-Laško zgodila hujša prometna nesreča, ki je po do sedaj znanih podatkih terjala tudi smrtno žrtev.

 

Po poročanju Novega tednika naj bi vozilo po trčenju tudi zagorelo. V intervenciji je posredovalo veliko število gasilcev.

Odsek omenjene ceste pri Debru pri Laškem velja za statistično enega najbolj nevarnih cestnih odsekov v Sloveniji, saj na njem večkrat prihaja do prometnih nesreč s smrtnimi žrtvami.

Kot poroča STA, je povzročitelj trčenja je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče, vpleteno pa je bilo še eno osebno vozilo. Promet na glavni cesti Celje-Laško sedaj poteka izmenično enosmerno.

Po prvih podatkih naj bi voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja, iz neznanega vzroka zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v tovorno vozilo, ki je pripeljalo nasproti, in nato še v osebno vozilo, katerega voznik je vozil v smeri proti Laškemu. Identiteta umrlega voznika še ni znana, so še sporočili s policijske uprave.

Zadnje novice

Sorodne vsebine