13 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Tožilec Hinko Jenull ima pod streho kar dva potencialna delikventa: Sin Jaša Jenull vabi na nelegalne proteste, partnerka Jožka Hegler pa pod drobnogledom NPU!

Vrhovni državni tožilec s kazenskega oddelka Hinko Jenull ima, kot kaže, pod streho kar dva potencialna delikventa. Njegov sin Jaša Jenull je namreč glavni pobudnik nelegalnih protivladnih protestov, ob tem pa ni pozabljena niti zgodba o nekdanji dolgoletni direktorici občinske uprave MOL Jožki Hegler, ki se je zaradi suma zlorabe položaja že znašla v preiskavi NPU. Gre sicer za tesno sodelavko Zorana Jankovića, ki je med drugim nad zaposlenimi izvajala prefinjen psihološki teror.

 

Kot smo na Nova24TV že poročali, je glavni pobudnik nelegalnih protivladnih protestov sin vrhovnega državnega tožilca Hinka Jenulla, kulturnik Jaša Jenull. Zaradi epidemije so vsa zbiranja ljudi strogo prepovedana, kakor tudi pozivanje k javnemu združevanju. To so le nekatera izmed kaznivih dejanj, glede katerih bi morali organi preiskati Jenulla, še posebej, če je končni cilj protestnikov sprememba oblasti – s pomočjo ulice in nasilja.

Jenull, ki si očitno lahko dovoli karkoli, prašiča redil kar v meščanskem stanovanju
Kako si nekateri režimski privilegiranci resnično dovolijo prav vse, priča tudi bizarna štorija o pujsi Pepi, pa ne tisti iz risanke, pač pa o pravem prašiču, ki ga je Jaša Jenull pred leti redil kar v staromeščanskem stanovanju na Slovenski cesti 28 v Ljubljani. “Nas v centru mesta to zelo moti in mislimo, da prašič ne spada v staro meščansko hišo,” je takrat o tem za Žurnal24 povedal eden izmed sosedov.

Več si lahko preberete TUKAJ.

…………….

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine