-1.9 C
Ljubljana
petek, 28 januarja, 2022

Toliko sta v času epidemije covida prejela Marko Potrč in njegova življenjska sopotnica

Piše: Portal-OS.si

V Sloveniji imamo kar nekaj znanih, ki skupaj z opozicijo poizkušajo zrušiti vlado. Nekateri rušijo cepljenje, nekateri ukrepe za zajezitev virusa, vsem pa je skupno to, da ne podpirajo te vlade.

Med njimi je seveda najbolj glasen Marko Potrč, ki si je na račun glasnosti ustvaril kar lepo bazo sledilcev. Lansko leto se je v izogib ukrepom v Sloveniji preseli z družino na Švedsko.

Lili Žagar, njegovo življenjsko sopotnico, sta med bivanjem na Švedskem tudi poslovno razmišljala in si odprla spletno trgovino, kjer ponujata vitamine. Vitaminska klinika kot jo imenujeta, seveda potrebuje čim večje občinstvo oziroma potencialne kupce in tega sta si med vsemi tistimi, ki prav tako nasprotujejo ukrepom, ustvarila kar precej.

Na Informativnem portalu Osrednje Slovenije so njuno zgodbo pogledali z druge strani. Zanimalo jih je namreč, če sta v času epidemije prejemala pomoč države. Zato so se podali na pot raziskovanja in ne boste verjeli znesku, ki sta ga prejela v obdobju epidemije prav zaradi vlade, ki je ne podpirata.

Lili Žagar je v tem obdobju prejela 11.650 evrov.

Vir: Posnetek zaslona podatkov ERAR

Marko Potrč sicer malce zaostaja za njo, a je prav tako prejel sredstva in sicer v višini 8.350 evrov.

Vir: Posnetek zaslona podatkov ERAR

Skupaj sta torej prejela kar neverjetnih 20 tisoč evrov!

Zadnje novice

Sorodne vsebine