11.5 C
Ljubljana
nedelja, 29 maja, 2022

(VIDEO)Temnopolta zmagovalka resničnostnega šova umorila triletno belo deklico, ki jo je posvojila

Avtor: Andrej Sekulović

Zmagovalka resničnostne nadaljevanke “Najslabši kuhar v ZDA« (Worst Cook in America), nedavno upokojena temnopolta učiteljica, ki si je prizadevala postati »stand-up« komik, Ariel Robinson, bolj znana kot Ari, je bila nedavno aretirana in obtožena uboja svoje bele posvojenke Victorie Rose Smith, ki je bila 14. januarja najdena mrtva v njihovem domu.

Ariel Robinson in njen mož Jerry Robinson sta oba v priporu v njunem domačem mestu Simpsonville, v ameriški zvezni državi Južna Karolina.

Bivša zmagovalka resničnostnega šova iz Južne Karoline Ariel Robinson je bila obtožena uboja 3-letne deklice, ki je bila ena izmed treh otrok, ki sta jih po koncu snemanja Najhujšega kuharja v ZDA vzela zakonca Robinson v rejo. Zmaga v resničnostnem šovu je Ariel prinesla 25,000 dolarjev in slavo na družbenih omrežjih. Po snemanju se je z možem odločila vzeti v rejo tri sirote. Ariel je na svojih družbenih omrežjih dnevno objavljala fotografije kjer objema nasmejane otroke, ter pisala o pozitivnih učinkih rejništva in posvojitve. Vendar pa se je pod temi fotografijami nasmejanih otrok skrivala mračna realnost.

Victoria Rose Smith, 3-letna deklica in ena izmed posvojenih otrok, je bila najdena mrtva na domu Robinsonovih 14. januarja. Vzrok smrti naj bi bili močni topi udarci po glavi in po telesu. Zakonca Robinson sta bila aretirana, oblasti pa so prepričane, da sta kriva za smrt triletnice.

Sorodne vsebine