26.1 C
Ljubljana
sreda, 19 junija, 2024

Televizija Nova 24TV išče nove moči v službi resnice!

Piše: C. R.

Na televiziji Nova24TV krepijo novinarsko ekipo! Iščejo mlade sodelavce, ki jih zanima delo novinarja na televiziji. So edina televizija v državi, ki resno nadzoruje oblast.

Vabijo predvsem mlade, ki spremljate družbeno-politično dogajanje, vam je blizu konservativna politična usmeritev in ki delite vrednote slovenske pomladi, prostega trga in krščanstva.

Za začetek ponujajo honorarje v skladu z zmožnostmi in delo prek študentskega servisa, s.p. – ja ali avtorske pogodbe. Nudijo znanje, izkušnje in povečanje osebnega poguma, ki ga za delo na Novi24TV kot mediju, ki je stalno pod napadom »mainstreama«, delavec mora imeti.

Od vas pričakujejo:

  • širše zanimanje in razgledanost s področij politike, ekonomije, mednarodnih odnosov in delovanja sodobne družbe na splošno,
  • obvladanje zborne pisne slovenščine,
  • znanje vsaj enega tujega jezika,
  • obvladanje sodobnih multimedijskih tehnologij,
  • fleksibilnost, proaktivnost, mobilnost (vozniški izpit B-kategorije) in
  • vestnost, natančnost ter odgovornost.

 

Delo poteka redno od ponedeljka do petka na sedežu podjetja Nova24TV. Prijave pošljite izključno na [email protected] najkasneje do nedelje, 3. septembra 2023. Iščejo resne kandidate za dolgoročno sodelovanje.

Kaj naj vsebuje prijava?

Življenjepis, dosedanje izkušnje in kratek opis, na katerih tematskih področjih menite, da bi lahko doprinesli k ustvarjanju televizije, in zakaj se vidite v naši ekipi.

Vključite tudi podatke za kontakt, da vas bodo lahko obvestili o nadaljnjem izbirnem postopku.

Lep pozdrav,

Uredništvo Nove24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine