-0.4 C
Ljubljana
nedelja, 5 februarja, 2023

Tea Jarc skupaj z nevladniki nad cerkev!

Piše: Domen Mezeg (Nova24tv)

“Opozarjamo, da bomo na volilno nedeljo poostrili nadzor nad kršitvami. Da bomo imeli opazovalke in opazovalce v cerkvah,” župnikom grozi sindikalistka Tea Jarc. Delo zloglasne Udbe bodo tokrat opravljali kar mladi aktivisti iniciative Glas Ljudstva. Vohunjenje za katoliki v cerkvah je študentom na FDV pred leti naložil že Igor Lukšič, kar je sprožilo oster odziv.

Medtem ko bi Nika Kovač z enim samim zakonom likvidirala vsa srčna prizadevanja vlade Janeza Janše za malega človeka, je sindikalistka Tea Jarc za 24ur zagrozila s partijskimi metodami nadzora nad duhovniki, ki bi si na volilno nedeljo slučajno drznili preveč zvesto opravljati svojo dušpastirsko službo … Tea Jarc “fatve” ni izdala za druge veroizpovedi, temveč zgolj za katolike, kar je še en primer kristjanofobije v naši državi.

Napovedi spominjajo na izjave Marcela Štefančiča na javni tribuni – “Jebeno več nas je, kot njih, njih je samo ene par in vemo točno kateri so …” Človeka kar stisne v želodcu … In če dodamo vzklike, ki že leta polnijo tako komentarje pod spletnimi novicami kot stene ljubljanskih in drugih ulic v slogu “še premalo smo vas”“fojbe morajo bit polne” ali pa “klali smo vas leta 1945, klali vas bomo danes”.

Zadnja bitka Kučanove generacije
Diši po zgodnjih letih 2. svetovne vojne in Varnostno-obveščevalni službi. Kot kaže, zadnji partijski šef Milan Kučan res ni govoril tja v en dan, ko je dejal, da bodo te volitve morda “zadnja velika bitka njegove generacije”? Spomnimo, da agresivna levica uničuje plakate pomladnih strank po celotni Sloveniji in izvaja najbolj agresivno v zgodovini naše države, ki je zaenkrat še svobodna, napovedi nevladnikov pa napovedujejo, kam se bo družba pomaknila, če trezen del Slovencev ne bo šel na volišča in jih ustavil. Volilna glasovnica je edina pot v normalnost, sicer sledi kaos.

Foto: Demokracija

Foto: Facebook

Nestrpnost do kristjanov se kaže tudi v Sloveniji. (Foto: 24kul.si)

(Foto: Twitter)

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine