4.9 C
Ljubljana
sreda, 22 marca, 2023

Tanja Fajon in Matjaž Han (SD) na skrivaj v eni izmed krajevnih skupnosti občine Lendava

Piše: C. R.

Predsednica stranke SD Tanja Fajon in poslanec državnega zbora Matjaž Han (SD) sta na skrivaj obiskala eno izmed krajevnih skupnosti v Lendavi. Informacija je preverjena, zakaj skrivalnice, pa je jasno. Vlada dela odlično in potrebno si je kupiti sleherni glas. Vse za ponovni prevzem oblasti. Toda, ljudje ne pozabljajo!

V desetletju, ko je stranka SD imela vse vajeti v rokah (beri vladal), so preslišali težave občin, preslišali potrebe malega človeka, preslišali potrebe zdravstva, preslišali potrebe starejših.

Morda je slika naslednjega: 3 osebe in besedilo

V desetletju, ko je SD imel vse vajeti v rokah (beri vladal), so pozabili na majhnega človeka. O decentralizaciji države niso želeli niti slišati, premnogo denarja, ki bi lahko prišel v občine in posledično v krajevne skupnosti pa so raje razdelili med “svoje” nevladne organizacije na Metelkovi in “svoje” botre, ki so neumorno pisali mehke projekte in spisovali študije na študije.

Morda je slika naslednjega: besedilo

Slovenija med prvimi najuspešnejšimi državami, zato si lahko privošči najcenejšo izposojo denarja.

Ker je vlada Janeza Janše prisluhnila občinam in jim krepko dvignila povprečnino in jih celo v določenem delu razbremenila stroškov (nadomestilo za brezposelne, plačilo najemnin za tržna stanovanja…), poskrbela za gospodarstvo v najtežjih časih (Covid-19) in s tem ohranila mnoga delovna mesta, ima odlično gospodarsko rast (16,3%), gradi stanovanja za mlade družine po celotni Sloveniji, gradi Domove za starejše po celotni Sloveniji, z zakonom ureja vlaganja v Zdravstvene domove, vlada panika. Še posebej, ker je Janša izpogojeval pomemben denar za okrevanje in novo finančno perspektivo 2021-2027 vlada panika. Do oblasti je potrebno nujno priti (beri do denarja)!

Vir: pomurske-novice.si

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine