10.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

Tandem Šarec in Črnčec z zavajanjem opravičujeta nasprotovanje aktivacije 37a člena Zakona o obrambi!

Damir Črnčec in Marjan Šarec sta postala znova aktivna na socialnih omrežjih. Črnčec tako po Twitterju skuša opravičiti nasprotovanje LMŠ, kjer je zaposlen, aktivaciji 37a člena Zakona o obrambi, pri čemer je grdo zavajal. Štiri minute kasneje se je na njegovo sporočilo odzval še Šarec. Resnica je sicer takšna, da je bilo kljub epidemiji v letošnjih prvih treh mesecih več nelegalnih migrantov kot v enakem obdobju lani, od tega v prvih dveh, ko so bile še normalne razmere, skoraj 80 odstotkov več.

 

Namesto, da bi se nekdanji premier Marjan Šarec in njegov oproda Damir Črnčec ob tem, ko na dan prihajajo umazane podrobnosti iz časa njihove vlade, od sramu pogreznila v zemljo, raje po družbenih omrežjih solita pamet novi vladi.

Črnčec primerja zimo in poletje
Tako je Črnčec na Twitterju skušal opravičiti nasprotovanje stranke LMŠ, kjer je zdaj tudi zaposlen, aktivaciji 37a člena Zakona o obrambi: “V avgustu 2019 je bilo 2369 ilegalnih prehodov meje, med 1.1. in 31.3. 2020 pa 1835. Avgusta je bilo tudi veliko pripadnikov @policija_si in @Slovenskavojska ki so na južni meji na dopustih. Vse smo to zmogli brez aktivacije 37.a člena ZOBr, le-ta je in naj bo le za nujne primere.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine