1.8 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Tako je Inštitut 8. marec v svojem poročilu napadel Cerkev zaradi aktivne vloge pri nasprotovanju norosti homoseksualnega lobija

Na Inštitutu 8. marec so izdali “Analizo o neokonservativnem gibanju v Sloveniji”, v kateri so na grobo orisali stanje v zvezi z vprašanjem definicije družine, istospolnih ter splava. V svoji analizi avtorja poročata o dejavnosti “neokonservativcev” v Sloveniji ter njihovem nasprotovanju progresivni LGBT-agendi.

Člana Levice in del nevladne organizacije Inštitut 8. marec Nika Kovač in Simon Maljevac sta za organizacijo “Transform! Europe” spisala “Analizo” o “neokonservativnem gibanju v Sloveniji”. Poročilo se osredotoča na razvoj argumentov in krepitev desnega pola v boju proti redefiniciji družine, “pravici do splava” in odnosu do homoseksualcev s Sloveniji.

Analiza kot taka je nadvse površna in je namenjena že verujočemu krogu tako imenovanih levičarskih progresivcev. Namreč, malo pozornosti razkrije, da avtorja sama spodbijata svoje uvodne teze, ki se jim bomo posvetili v nadaljevanju.

 

Celoten članek lahko preberete tu.

Portal revije Demokracija po novem tudi v angleškem jeziku. Klikni TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine