11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Ste videli to medijsko manipulacijo, uperjeno proti SDS? Nasedli so ji Milan Brglez, Tea Jarc…

Potem, ko je ob rojstnem dnevu predsednika vlade Janeza Janše podmladek Slovenske demokratske stranke – Slovenska demokratska mladina (SDM) objavil čestitko za predsednikov rojstni dan in ob tem pripel sliki iz lanskoletne obletnice podmladka, se je na družbenih omrežjih vsul val napadov na SDS in Janšo, kako se nekateri pri praznovanju rojstnega dne ne ozirajo na ukrepe za zajezitev širjenja novega koronavirusa. Tej manipulaciji se je brez sramu pridružil tudi evropski poslanec Milan Brglez, čeprav je popolnoma očitno, da gre za lažno novico. 

 

Napad na Janeza Janšo in stranko SDS je spodbudila objava članov SDM-ja, ki so 17. septembra na Twitterju in Facebooku objavili fotografije z lanskoletne obletnice in čestitali Janši za rojstni dan. Vse najboljše, Janša! Hvala, ker nas podpirate, nam zaupate, nas učite in ste daleč najboljši zgled mladim. Ponosni smo, da ste prav vi naš predsednik.”

Oglasila se je mlada sindikalistka, ki sicer ob petkih rada protestira
Predsednica sindikata Mladih plus Tea Jarc, za katero se ve, da ji aktualna vlada ni niti najmanj po godu, ni izpustila možnosti za obračun in neokusno manipulacijo. Na Twitter je namreč kljub dejstvu, da gre za sliko, ki je bila posneta v času, ko koronavirusa ni bilo, zapisala: A z vidika varovanja zdravja je pa to ok? Več kot 50 ljudi, brez varnostne razdalje, brez mask? A NIJZ je izdal dovoljenje za to? Ali je bila to maša, bistvu? Pomoje najboljše, da greste vsi v karanteno!”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine