9.1 C
Ljubljana
sobota, 10 aprila, 2021

Ste videli, kako se vodilni predstavniki SD norčujejo iz zdravstvenih delavcev? “Bog vam pomagaj”, jih je opozoril celo strankarski “tovariš”!

Tovariši, a vi to resno? No, Bog vam pomagaj,” je nekdanji mož znane slovenske pevke Simone Weiss in prav tako predstavnik SD Goran Šarac opozoril svoje strankarske kolege pred neodgovornim skupinskim fotografiranjem. Ker gre za čas epidemije koronavirusa in vidne predstavnike Socialnih demokratov, je fotografija kajpak sprožila številne ostre odzive, saj gre za norčevanje iz zdravstvenih delavcev in vseh, ki se trudijo omejiti posledice virusa.

 

Epidemija koronavirusa in omejevalni ukrepi, med katerimi je tudi prepoved zbiranja skupin, še vedno velja, hkrati pa še vedno velja pravilo socialne distance. Toda vidni predstavniki stranke Socialnih demokratov Anja Kopač, Dejan Prešiček, Jernej Štromajer, Tanja Fajon, Klemen Žibert, Martina Vuk in Marko Koprivc so ukrepe gladko kršili in svoje neodgovorno obnašanje delili celo po socialnih omrežjih.

To je zelo zmotilo njihovega strankarskega “tovariša” in nekdanjega partnerja znane slovenske pevke Simone Weiss, Gorana Šarca, ki je skupino opozoril kar prek Twitterja: “Tovariši, a vi to resno? No, Bog vam pomagaj.” Šarac je mimogrede na zadnjih parlamentarnih volitvah kandidiral za poslanca na listi SD.

Več si lahko preberete TUKAJ.

…………….

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine