23.6 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Starši, pozor! Izšel je nov “učbenik”, s katerim bodo vaše otroke indoktrinirali ter spreminjali v homoseksualce! Poglejte, kdo to financira!

Dragi starši! Si mogoče želite za svojega sina, da bi iz njega zrasel “demifant, trans maskulina nebinarna spolna identiteta”? Si želite za svojo hčer, da se bo kot odrasla ženska predstavljala za “trans maskulino nebinarno biseksualno osebo”? Če si za svoje otroke želite star, preizkušen recept za srečno življenje, ki vključuje spoštovanje tradicionalnega slovenskega načina življenja, varen zakon in otroke, potem ste v težavah! Vse to pa financira društvo Legebitra.

 

Razen če se boste vi, dragi starši spomnili, da imate pravico vzgajati svoje otroke v skladu z vašimi vrednotami in verskim prepričanjem, in se boste homoseksualnemu posiljevanju vaših otrok po naših šolah uprli! Nekateri starši so se medtem že ogorčeno odzvali.

Kajti homoseksualni aktivisti, ki so avtorji LGBT+ učbenika “Mavrica v žepu”, sebe  dojemajo kot “nebinarne” spolne identitete. Po domače: niso ne moški ne ženske, ampak nekaj vmes, in to stanje se pri nekaterih spreminja iz dneva v dan. S svojo “napako človeškega razuma”, kot teorijo spola imenuje papež Frančišek, bi z novim priročnikom radi prali možgane vašim otrokom, čeprav nimajo za takšno početje nikakšne zakonite podlage!

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine