7.6 C
Ljubljana
petek, 23 februarja, 2024

(FOTOGALERIJA) Srhljivo! Policija v preiskavah hiš, ki so jih ilegalno zasedli migranti, našla orožje za klanje!

Policija je v hišah, ki so jih v Bihaču nezakonito naselili ilegalni migranti, našla 36 nožev, skalpele, palice in krampe. Zakaj potrebujejo migranti hladno orožje, ko pa so ubogi in bežijo pred vojnimi grozotami, policija še preiskuje.

Policija Bosne in Hercegovine je včeraj preiskala več objektov v mestu Bihač, v katerih prebivajo migranti. Kot so pojasnili na policiji, je v operaciji sodelovalo več kot sto policistov. Odkrili so več kosov hladnega orožja, poročajo Nezavisne novine.

Med drugim so preiskali dijaški dom in še nedokončan dom za starejše. Iskali so sledi in predmete, ki izvirajo iz kaznivih dejanj, ter sledi in predmete za izvrševanje kaznivih dejanj, je povedala tiskovna predstavnica izpostave notranjega ministrstva v Unsko-sanskem kantonu Snežana Galić. Dodala je, da so operacijo izvedli zaradi varnostnih razmer in zadnjih dogodkov v kantonu. Pri tem je izpostavila sobotni pretep med migranti v Veliki Kladuši, v katerem je umrl migrant iz Maroka. V povezavi s tem dogodkom so prijeli dva človeka.

S preiskavo je policija potrdila tezo, da se ilegalni migranti naokoli sprehajajo oboroženi.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine