-2.9 C
Ljubljana
četrtek, 27 januarja, 2022

Sramotna požrešnost Mira Cerarja: Denar je imel prej na računu kot zlati košarkarji

Na plano je prišla strahovita požrešnost ministrov stranke SMC, Mira Cerarja, Maje Makovec Brenčič in Zdravka Počivalška, članov vlade v odstopu, ki se je prodajala kot najbolj etična vseh časov.

Po podatkih vladnih služb so si za ogled košarkarskih tekmovanj naših fantov, ki še po pol leta na račun niso dobili obljubljene nagrade za naslov evropskih prvakov, omenjeni ministri zaračunali tudi dnevnice, čeprav so tja odleteli v vladnem falconu, imeli zastonj vstopnice, majice… Za razliko od košarkarjev, ki še zdaj čakajo na obljubljeno nagrado, so bile ministrom dnevnice nakazane že naslednji mesec.

Sicer pa sta tako Cerar kot njegova ministrica Makovec Brenčičeva že v svojih »predvladnih časih« kazala veliko ljubezen do ekstra proračunskih prejemkov. Miro Cerar si je obračunaval dvojne potne stroške, ko je šolarjem predaval o morali in vrednotah, Makovec Brenčičeva pa je bila tistimi unverzitetnimi profesorji, ki so si protipravno prilastili na deset tisoče evrov na račun dodatkov za pripravljenost in prenapihnjenih sejnin.

Več preberite v novi izdaji Škandal24.

Zadnje novice

Sorodne vsebine