-2.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Sprememba družinskega zakonika v smer LGBT je očitno totalen kiks Golobove koalicije – kar 90 odstotkov anketirancev tega ne podpira

Piše: Andrej Žitnik (Nova24tv.si)

Anketa na portalu Nova24TV razkriva, da neverjetnih 93% vprašanih novega družinskega zakonika, ki dovoljuje posvojitve tudi istospolnim parom, ne podpira in misli, da gre za izigravanje volje ljudstva. Ankete niso skoraj nikoli tako zelo prepričljive v eno smer. Kaže, da je socialistična koalicija tokrat vendarle presegla prag sprejemljivega tudi za narod, ki je vajen levičarskih ekscesov.

Jasno je, da Slovenci, ne glede na to ali so levi ali desni ne podpirajo posvojitve otrok s strani istospolnih partnerjev. Slovenska družba je ekonomsko pretežno levičarska in kolektivistična, kar pa se tiče družbenih odnosov pa je še kako konservativna. To je pokazala tudi na treh različnih referendumih, kjer so jasno izrazili voljo, da si jedrno družino v Sloveniji predstavljamo kot skupnost matere, očeta in otrok, ne pa posameznikov “ki se imajo radi“, kot bi radi učili neomarksistični profesorji.

Spomnimo, da je Jasna Murgel, nekoč poslanka stranke SMC, pred tem in pod tem pa sodnica – in celo predsednica okrožnega sodišča v Mariboru – že leta 2015 po še enem porazu na referendumu, kjer je levica želela uveljaviti zakon, ki bi istospolnim omogočal umetno oploditev, napovedala, da leto hitro mine in bodo kmalu menjali ustavne sodnike. In so jih res. Trenutna sestava Ustavnega sodišča je takšna, da nima več nobenega stika niti z resničnostjo in znanostjo (pri obravnavi protikoronskih ukrepov) niti z etično-moralnim jedrom našega naroda.

Anketa na vzorcu več kot 2500 vprašanih je razkrila enormno nasprotovanje odločitvi Golobove vlade o posvojitvah otrok v homoseksualne skupnosti. V anketi je še vedno mogoče sodelovati.

Še en referendum, rezultat katerega je že vnaprej znan
Takoj po uzakonitvi spornega predloga sprememb družinskega zakonika v državnem zboru, ki bi istospolnim omogočal tudi posvojitve (48 glasov za, 29 proti) je vodja koalicije “Za otroke gre!” Aleš Primc ponovil, da se isti dan začenja zbiranje podpisov za nov družinski referendum. Že vnaprej je jasno kakšen bi bil rezultat referenduma, je pa na drugi strani jasno, da bo trenutka koalicija s sebi povsem servilnim pravosodjem uporabilo vse vzvode oblasti, da bi referendum – se pravi implementacijo ljudske volje – prepovedala, najbrž tudi tako, da referendum ustavno sodišče razglasi za neustaven.

Aleš Primc je dobil že tri družinske referendume. Kot vse kaže, bo tudi četrtega. (Foto: STA)

Napad na voljo ljudstva za koalicijo ne bo poceni
A na koncu jih bo takšno nasilništvo nad pravno državo in tudi voljo ljudstva drago stalo. Tu ne gre za temo tipa, “vzamimo bogatim”, “rešimo okolje”, “ohranimo pitno vodo”, teme pri katerih večinoma prosperira leva politična opcija. Gre za edino temo, kjer je splošna ljudska volja veliko bližje desnici kot levici. Tega pa se trenutni oblastniki očitno ne zavedajo.

Če bodo ljudstvu dobesedno vsilili, da bodo otroke vzgajali tudi istospolni, je to v očeh povprečnega Slovenca podobno, kot če bi jim vsilili, da ne sme nihče zaslužiti več kot 1000 evrov. Gre za fundamentalno trenje med konservativnim jedrom naroda in kvazi-liberalci in socialisti, ki se skupno trudijo, da bi po Leninu “uničili sistem in ga zgradili na novo”. Erozija slovenske družine je meja, kjer Slovenci levici ne bodo pustili, da prestopi Rubikon. Če bodo vztrajali na politični bitki, ki jo je nemogoče dobiti, potem lahko to pomeni tudi konec ne le Golobove koalicije, ampak tudi levičarske hegemonije v Sloveniji. Ljudje skozi napad na tradicionalne vrednote končno spoznavajo kaj si leva politična opcija zares želi.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine