10.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Spoznajte švedsko anti-Greto: Kdo je Izabella Nilsson Jarvandi, 15-letna antiglobalistka, ki pravi: »Nikoli ne bom odpustila politikom za vso škodo, ki so jo storili moji dragi Švedski!«

O švedski najstnici Izabelli Nilsson Jarvandi medijski  mainstream ne poroča. Kar je logično. V matični državi med najstniki vsaj tako popularna kot ljubljenka globalistov Greta Thunberg govori z drugim jezikom: izreka se proti množičnim migracijam in aktulanim družinskim politikam, saj po njeno vodijo v »genocid švedskega ljudstva«.

Skoraj ne mine dan, da prevladujoči mediji ne bi poročali o Greti Thunberg, 15-letni Švedinji. To je tista najstnica, ki je lani ob petkih prenehala hoditi v šolo in je rajši protestirala proti globalnemu segrevanju. Od takrat naprej kot klimatska aktivistka potuje po svetu, se rokuje s svetovnimi voditelji, mediji jo predstavljajo kot prihodnjo svetovno voditeljico. A Švedska premore še eno najstnico, med vrstniki vsaj tako popularno kot je Greta. To je prav tako 15-letna Izabelli Nilsson Jarvandi, o kateri politično korektni mediji zelo malo poročajo. Kdo je to čudovito dekle, ki ima po očetovi strani iranske korenine?

Izabella Nilsson Jarvandi. (Slika: PrintScreen/YouTube)

Izabella javno nastopa, na govore jo prevažajo z avtomobilom, na katerem piše »Kristus«. Neumorno kritizira progresivizem in retardirani vladajoči razred. Moči je združila z madžarskim predsednikom Viktorjem Orbanom in pozvala k obnovi krščanskih družin. Obsoja ideologijo teorije spola, ki se je zajedla v švedske šole. In kar je najpomembnejše. Ne spopada se z ekološkimi katastrofami, ampak se bori proti veliko večji bližajoči se katastrofi: antropološki in kulturni katastrofi, ki ogroža Švedsko.

»Nikoli ne bom utišana in nikoli ne bom odpustila politikom za vso škodo, ki so jo storili moji dragi Švedski […] Prepričana sem, da bogovi gledajo in vem, da bodo nekega dne izdajalci zelo hudo kaznovani,« govori med svojimi nastopi.

Izabella Nilsson Jarvandi. (Slika: PrintScreen/YouTube)

Da bi bolje razumeli jezo Izabelle, ne smemo pozabiti, da se je na Švedskem število posilstev in spolnih napadov v desetih letih povečalo za štirikrat. V letu 2017 je bilo od 112 moških in mladostnikov, ki so bili spoznani za krive posilstva, kar 82 rojenih v drugi državi, od tistih, ki so bili rojeni na Švedskem, pa jih je samo 13 imelo oba švedska starša. Izabelle zato sporoča podpornikom Grete Thunberg: »Če se ne morete kot moški in ženske ukvarjati z zaščito svojih lastnih ljudi, kako boste potem zaščitili cel svet, človeštvo?«

Video si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine