13.6 C
Ljubljana
nedelja, 1 oktobra, 2023

Spoznajte švedsko anti-Greto: Kdo je Izabella Nilsson Jarvandi, 15-letna antiglobalistka, ki pravi: »Nikoli ne bom odpustila politikom za vso škodo, ki so jo storili moji dragi Švedski!«

O švedski najstnici Izabelli Nilsson Jarvandi medijski  mainstream ne poroča. Kar je logično. V matični državi med najstniki vsaj tako popularna kot ljubljenka globalistov Greta Thunberg govori z drugim jezikom: izreka se proti množičnim migracijam in aktulanim družinskim politikam, saj po njeno vodijo v »genocid švedskega ljudstva«.

Skoraj ne mine dan, da prevladujoči mediji ne bi poročali o Greti Thunberg, 15-letni Švedinji. To je tista najstnica, ki je lani ob petkih prenehala hoditi v šolo in je rajši protestirala proti globalnemu segrevanju. Od takrat naprej kot klimatska aktivistka potuje po svetu, se rokuje s svetovnimi voditelji, mediji jo predstavljajo kot prihodnjo svetovno voditeljico. A Švedska premore še eno najstnico, med vrstniki vsaj tako popularno kot je Greta. To je prav tako 15-letna Izabelli Nilsson Jarvandi, o kateri politično korektni mediji zelo malo poročajo. Kdo je to čudovito dekle, ki ima po očetovi strani iranske korenine?

Izabella Nilsson Jarvandi. (Slika: PrintScreen/YouTube)

Izabella javno nastopa, na govore jo prevažajo z avtomobilom, na katerem piše »Kristus«. Neumorno kritizira progresivizem in retardirani vladajoči razred. Moči je združila z madžarskim predsednikom Viktorjem Orbanom in pozvala k obnovi krščanskih družin. Obsoja ideologijo teorije spola, ki se je zajedla v švedske šole. In kar je najpomembnejše. Ne spopada se z ekološkimi katastrofami, ampak se bori proti veliko večji bližajoči se katastrofi: antropološki in kulturni katastrofi, ki ogroža Švedsko.

»Nikoli ne bom utišana in nikoli ne bom odpustila politikom za vso škodo, ki so jo storili moji dragi Švedski […] Prepričana sem, da bogovi gledajo in vem, da bodo nekega dne izdajalci zelo hudo kaznovani,« govori med svojimi nastopi.

Izabella Nilsson Jarvandi. (Slika: PrintScreen/YouTube)

Da bi bolje razumeli jezo Izabelle, ne smemo pozabiti, da se je na Švedskem število posilstev in spolnih napadov v desetih letih povečalo za štirikrat. V letu 2017 je bilo od 112 moških in mladostnikov, ki so bili spoznani za krive posilstva, kar 82 rojenih v drugi državi, od tistih, ki so bili rojeni na Švedskem, pa jih je samo 13 imelo oba švedska starša. Izabelle zato sporoča podpornikom Grete Thunberg: »Če se ne morete kot moški in ženske ukvarjati z zaščito svojih lastnih ljudi, kako boste potem zaščitili cel svet, človeštvo?«

Video si lahko ogledate TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine