10.2 C
Ljubljana
petek, 1 marca, 2024

Spoznajte kandidate za poslance in poslanke SDS iz Goriške regije

Piše: Sara Kovač (Nova24tv)

V okviru srečanja članov in simpatizerjev SDS iz Goriške regije so se predstavili tudi evidentirani kandidati za poslance in poslanke v državnem zboru. Njihove predstavitve lahko preberete v nadaljevanju.

Andrej Poglajen
Naslednje leto bom vaš kandidat na državnozborskih volitvah. Mnogi bodo obljubljali veliko, jaz pa se bom do zadnje kapljice svoje moči boril za uresničitev potreb in želja svojih občanov. Z ljubeznijo do svoje domovine, naroda, vere … SDS je tista stranka, ki dovoli mladim, da smo politično aktivni, da gradimo Slovenijo za nas, za vas, za vse.”

Slika

Danijel Krivec
Najprej hvala, naš predsednik, za potrpežljivost in za nenasedanje provokacijam. Sem starejši kot moj predhodnik, a imam še voljo. Hodim po Sloveniji, se pogovarjam, ljudje pravijo, da se s to vlado stvari v naši državi premikajo tako, kot državljani pričakujejo. V DZ je treba vzdržati, ker včasih je tam kot v zverinjaku. Verjamem, da bomo imeli bistveno več poslancev, kot jih imamo zdaj. Tokrat smo v boljši poziciji, kar se tiče kampanje. Slovenijo gradimo za vse nas.

Slika

Elena Zavedlav Ušaj
Zmoremo zato, ker smo skupaj, podpiramo drug drugega in vemo, da bomo tudi na naslednjih volitvah uspeli. SDS se ne pusti, se ne da, nikakršen protest ji tega ne bo preprečil. Mi gradimo Slovenijo naprej.”

Slika

Gabrijela Kodre
Ta vlada je uspešno postavila temelje, na uspešnih temeljih pa se lahko zida naprej. Za postavljanje temeljev se porabi veliko energije in naporov, a to je pomembno zato, da bomo lahko v naslednjem mandatu gradili naprej. Sama vidim, da je potrebno še dograditi določene stvari. Potrebno bo opraviti reforme šolstva, zdravstva in sociale. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami lahko pomagam.”

Slika

Eva Irgl
Kot vidim, sem danes zadnja na vrsti za nagovor, a mi bomo na volitvah prvi, mar ne?! Tako pač je.” Predvsem je opozorila na stanje duha v DZ v tem mandatu: “Že pet mandatov sem v DZ, a še nikoli ni bilo tako nizkega nivoja komunikacije tam, kot je v tem mandatu.” Izpostavila je še: “Kar nas ločuje od drugih strank, je to, da imamo program in da smo premaknili, uresničili veliko dobrega za državljane. Sama se zavzemam predvsem za izboljšanje razmer v institucionalnem varstvu. V DZ niso dovolj le puhlice, ki jih širijo levičarji. V SDS smo srčni in verjamemo v zgodbo, ki jo gradimo.”

Slika

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine