12.2 C
Ljubljana
nedelja, 3 marca, 2024

Spet nov napad LGBT lobijev na šolstvo!

Piše: Nova24tv.si

Od slovarčka, ki bo učitelje in vaše najmlajše “podučil” o tem, kaj pomeni “queer”, “spolna identiteta” in besede, ki so namenjene uničevanju otrokove biološko dane identitete, do izrazov in zadev, ki po vsej zdravi pameti niso namenjeni otrokom, sploh pa ne mladoletnikom. Indoktrinacija levičarjev se dodobra zažira v naš izobraževalni sistem in prva žrtev na seznamu so vaši najmlajši.

Medtem ko Golobova vlada še danes nima ne repa ne glave in nadaljuje s svojim kaotičnim ravnanjem, spušča med ljudi ilegalne migrante in povzroča vsesplošni kaos, se na drugi strani potihoma zažira v izobraževalne institucije. Prvi plan levičarjev je indoktrinacija najbolj dovzetnih za norosti LGBTQ agende, torej otroke in ob podpori vodilnih indoktrinacija že poteka. Nad priročnikom za “seksualizacijo” otrok, katerega avtor je društvo Legebitra, bo vsak starš zgrožen, po besedah nekdanjega premierja Janeza Janše pa krši celo ustavo.

 

Glas za otroke in družine je objavilo šokanten priročnik za učitelje in mladinske delavke. V njej je eksplicitno navedena vsebina, ki več kot očitno in po vsej zdravi pameti ni namenjena otrokom. Otroci nimajo še izdelane identitete kot odrasli, zato so oni za te norosti najdovzetnejši. Glas za otroke in družine je znova opozoril, da je ideologija LGBTQIA+ ob močni politični podpori čedalje bolj navzoča v slovenskih šolah in vrtcih. Da boste vedeli, o čem učijo vaše otroke in vnuke, si lahko preberete kazalo priročnika, ki ga v celoti objavljamo tukaj.

Foto: zajem zaslona

Spomnimo, da sta bila med ustanovitelji društva Legebitra današnji minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac in Miha Lobnik, zagovornik načela enakosti – vsem znana aktivista LGBT. Vsiljevanje podobnih priročnikov pa ni novost za Maljevca, saj je bil prav on urednik publikacije za mlade, v katerem med drugim pojasnjuje in “uči” o spolnih igračah, “kemseksu” (seks pod vplivom drog), “fistingu” in celo “lizanju ritke”. Prav ste slišali. O tem Golobova vlada uči vaše otroke, pod odgovorno osebo za izdajo te ogabne publikacije pa je podpisan nihče drug kot nekdanji LGBTQ, propadli člen z Metelkove, ki mu je minister Luka Mesec najprej priskrbel delo na ministrstvu, nedavno pa je ta postal minister za solidarno prihodnost.

Organizacije LGBTQIA+ vlagajo veliko denarja in časa v novačenje ter usposabljanje učiteljic in učiteljev, da bi z ideologijo LGBTQIA+ indoktrinirali otroke v vrtcih in šolah. Še nedavno smo poročali, da je Legebitra od svojega nastanka pa vse do danes prejela že skoraj 4 milijone evrov davkoplačevalskih sredstev, o čemer si lahko preberete tukaj“Trans maskulina nebinarna oseba, aktivist_ka in trener_ka Laura Pihlar je po poklicu profesor_ica specialne in rehabilitacijske pedagogike”, tako so predstavljeni ustvarjalci priročnika – “trans maskulina nebinarna oseba”. Že odrasli so pri tem zmedeni in to upravičeno, pomislite, kako bo to vplivalo šele na vaše otroke in vnuke.

Publikacija je namenjena “pranju možganov”, krši tudi ustavo
Glavni poudarki ideologije LGBTQIA+ so: spol nam ni naravno dan, ampak si ga mora vsak sam izbrati; otrok ne potrebuje mame in očeta; spodbujanje posvojitev otrok v razmerja LGBTQIA+; spodbujanje in učenje otrok o tem, kako “spremeniti spol” in spolno usmerjenost itn. Indoktrinacijo izvajajo na izjemno prefinjene načine, prilagojeno starosti otrok. Na povezavi si oglejte omenjen učbenik in bodite pozorni na to v šoli in vrtcu vaših otrok in vnukov.

Na to se je odzval tudi nekdanji premier Janez Janša, ki je opozoril, da je to “v neposrednem nasprotju s 54. členom Ustave RS“, ki pravi “Starši imajo pravico in dolžnost vzdrževati, izobraževati in vzgajati svoje otroke. Ta pravica in dolžnost se staršem lahko odvzame ali omeji samo iz razlogov, ki jih zaradi varovanja otrokovih koristi določa zakon”.

 

“Roke proč od naših otrok!” je bil oster Janša.

Kar počne Golobova vlada, je absolutno nesprejemljivo, nedopustno in popolnoma ogabno, državni šolski sistem, ustanovljen za zagotavljanje varne učne klime za vse učence, je postal levičarski družbeni laboratorij, kjer poteka demoralna indoktrinacija otrok. Starši bi morali Maljevca in celotno organizacijo tožiti.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine