9.1 C
Ljubljana
sreda, 27 oktobra, 2021

ŠOKANTNO! V Zdravstvenem domu Logatec je samomor s službeno pištolo na svoj 44. rojstni dan naredila policijska inšpektorica Darja

Poročali smo, da je v nedeljo v Zdravstveni dom Logatec vstopila ženska, ki je najprej tam malo posedela, nato potegnila pištolo in se ustrelila (TUKAJ). Šlo naj bi za 44-letno policijsko inšpektorico Darjo A. M. iz Logatca, mati enajstletnega otroka. Točno na dan samomora je praznovala 44 let.

Kot poročajo spletni mediji, ki se sklicujejo na Slovenske novice, je Darja pri svojem dejanju uporabila službeno pištolo. Bila je policijska inšpektorica, zaposlena je bila na Policijski upravi Koper.

Kot so povedali svojci, se v delovnem okolju ni dobro počutila, zato je večkrat zaprosila tudi za premestitev. Njeni prošnji nikoli niso ugodili. Policistka naj bi si po življenju stregla že lansko leto.

Dan ali dva pred tragedijo, naj bi prejela pošto, v kateri so zavrnilo njeno prošnjoza premestitev iz Policijske uprave Koper, v okolje, kjer je živela.

Sicer je Darja A. M.  slovenski javnosti znana kot priča v dokaznem postopku v tožbi policista Miha Sakača proti notranjemu ministrstvu zaradi izredne odpovedi pogodbe o zaposlitvi.

Preberite še: Po samomoru policijske inšpektorice v Logatcu: kako samomorilni smo Slovenci, katere tehnike samomora so najbolj pogoste in katera metoda je najučinkovitejša (TUKAJ)

Zadnje novice

Sorodne vsebine